Járt úgy valaki, hogy a tesztek negatívak lettek és mégis baba volt? Mit mondott a doki, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 18:47
1/4 anonim válasza:
Mármint úgy gondolod, hogy még akkor is neg.teszt volt, amikor már lehetett látni mondjuk a petezsákot? Vagy ezt most nem értem, ne haragudj.
Olyan már volt nekem, hogy nemvárt napján negatív, következő nap pedig már pozitív teszt. Ez is negatív teszt és mégis baba. Vagy nem ilyenre gondoltál?
12+5 hkm
2/4 napietus válasza:
ez akkor fordul elő, ha valaki túl korán tesztel. én is most úgy érzem, terhes vagyok, teszteltem tegnap, negatív, de aztán ahogy utána számoltam, még nem mutathatja ki (ennek az volt a betegtájékoztatójában, hogy csak az elmaradt mensi első napján mutat biztosat). ha még túl kevés a HCG szint, előfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki.
3/4 A kérdező kommentje:
Én olyasmire gondoltam,. hogy valakinek nem jött meg, a tesztek negatívak lettek, elment dokihoz, hogy megtudja, hogy akkor mi a gond és ott kiderült, hogy terhes.
2011. júl. 26. 16:27
4/4 Manka68 válasza:
Ezt én is kíváncsian várom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!