4 napja kesik, de a tesztek negativak, baba lesz vagy ciszta, vagy valami mas?
mar jo ideje megnott a mellem, duzzadt, foleg a bimboudvar faj, volt parszor mindjart megjon erzesem, szurkalasok, derekfajas, suru pisiles, pici hanyinger.
Mire gondoljak? Szeretnek babat..
Egy cipőben járunk ezért írok... a ciklusom 38. napján vagyok( nehezíti a helyzetet, hogy 28-36 naposak a ciklusaim, szóval nem tudom pontosan mennyit is késik), másfél hete hasfájás-szurkálás, cicik eszméletlenül feszülnek ( ami nálam nem szokott lenni) , gyakori pisilés, de még a széklet is gyakoribb , meg-meg fordul a gyomrom pillanatokra, az éhség úgy jelentkezik, hogy émelygek,ami ha nem eszem csak rosszabb lesz , és a múlt hétvégén olyan voltam, mint aki álomkóros... már eldöntöttem, hogyha vasárnapig nem lesz semmi, tesztelünk a párommal! Nekem is megfordult már a fejemben ciszta lehetősége is, bár eddig soha ilyen problémám nem volt... szóval akkor várakozunk együtt, majd írj, hogy mi újság?! :)
27/L
amugy nekem sincs semmi, maradt a mellfajas, de lassan mar vehetek meg egy szammal nagyobb melltartot akkora :) de varok par napot s aztan ismet tesztelek, ha addig nem jonne..
sok sikert neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!