Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik, a tesztjeim...

2 napja késik, a tesztjeim negativak. Lehet még baba?

Figyelt kérdés

hőm emelkedett 37.4

mikor teszteljek ujra??

El vagyok keseredve.pár tünetem is van,de nem vészes.

2009. szept. 24. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Természetesen lehet még baba sőt elég biztatók a jelek és a hőd.Nyugodj meg szerintem ha még nega a teszt akkor várj még 1 hetet tudom,hogy nehéz de ha későn sikerült akkor talán még több idő is kell,hogy a teszt kimutassa.Ha 1 hét múlva semmi,akkor menj dokihoz,mert csak úgy nem késik.Drukkolok,hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!!!

2009. szept. 24. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! ugyan ebben a cipőben járok,két napja késik,2 tesztet csináltam egyiket délutáni másikat ma hajnali pisiből,de negatív:(( A hőm nekem is 37,4,de már 14 napja vonalzó.van hányingerem,mellfeszülés de semmi mensi görcs vagy ami mensire utalhatna.én is nagyon el vagyok keseredve,de lehet igaza van az elöttem szólónak és késöbb termékenyültünk meg így késöbb mutatja majd ki a teszt,én hétfőig várok,aztán egy utolsót tesztelek,remélem az már pozi lesz!
2009. szept. 24. 09:26
 3/6 A kérdező kommentje:
drukkolok neked:-))
2009. szept. 24. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is neked:))
2009. szept. 24. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, nekem a menzi kimaradása után csak az ötödik napon mutatta a teszt a pozitívat!!!

Várj még pár napot, meglátod érdemes lesz!!

Szorítok nagyon!!!!:-)))

2009. szept. 24. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen:)
2009. szept. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!