Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit szedtem,12napja...

Clostit szedtem,12napja késik. Tesztjeim negatívak. Biztosan nem baba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát 100%-ra nem lehet rámondani, de tény,hogy 12 nap késés után nagyon ritka és extrém esetekben nem mutatja a teszt! A helyedben én visszamennék a dokihoz!
2010. dec. 21. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
fogadok hogy a te orvosod sem adott duphastont a closty melle ugye?...ha igy van akkor el kell menni egy orvoshoz...duphastont fog adni 10 napig amitol majd megvonasoso verzesed lesz...voltal uh-n felidoben? volt ovulaciod?
2010. dec. 21. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Tényleg nem adott duphastont..sőt,nem is hívott vissza uh-ra félidőben,mindezt 10ezer forintért:((
2010. dec. 21. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
elozo vagyok...hat ez itt a gond! A closty elvekonyitja mehnyalkahartyat es ezert KOTELEZO melle a duphaston csak sajnos rengeteg a felelotlen orvos...irany egy masik doki...ha nem akarsz masik dokit akkor legalabb hivd fel a jelenlegit es szolj neki hogy elkezded szedni a bogyot 2x1et 10 napon at...megtortenhet hogy megjon magatol is de nem valoszinu...en is igy voltam es 3 honapig nem volt havim ami azt jelenti hogy 3 honappal tolodott a babaprojekt es hat ki a fene szeret ennyit varni a semmire?...aztan elmentem egy nagyon jo dokihoz aki segitett es hamar ossze is ott a picur...ha nem nezett a dokid uh-n felidoben akkor valoban penzkidobas volt a 10000ft...pont olyan veszelyes mintha recept es orvosi utasitas nelkul vetted volna...nagy szelhamos a doktor ur...
2010. dec. 21. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszönöm:)és gratulálok a babádhoz:)
2010. dec. 22. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!