Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt olyanok akiknek a...

Vannak itt olyanok akiknek a tesztek egyszerűen nem mutatták ki a terhességet és mégis baba volt? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
az ,hogy mitől lehet nem tudom.fájt a hasam nagyon nehezen WC tem rosszul voltam sokáig.megjött még rosszabbul lettem hánytam, jó csináltam egy tesztet negatív lett ,na jó mondom akkor nincs baba.húú nagyon rosszul lettem vagy egy hétig nem ettem csak hánytam voltam dokinál nem lát semmit.még egy teszt negatív közben véreztem.amikor már összeestem otthon a gyengeségtől és a gyomor fájdalomtól kórház. azt sem tudták mi a bajom.mire két orvos is megnézet akik egybe hangzóan 10 hetes babát állapítottak meg.azóta imádni való 2 éves baba.
2011. jún. 12. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
ja és ezt sem nőgyógyász hanem a epe kőnél derült ki
2011. jún. 12. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!