12 napja késik, lehetséges az, hogy az x-epil teszt nem mutatja ki a terhességet, és mégis van baba?
Figyelt kérdés
X-epil tesztet használtam már többször is mióta nem jött meg,és eddig még egy pozitív tesztem sem volt.Most vagy nem vagyok babás,és más a baj,vagy ennyire nem mutatja ki a teszt?Más is járt már így?Nagyon el vagyok már keseredve.Eddig többnyire időre megjött.2011. febr. 20. 06:27
1/4 anonim válasza:
vegyél a gyógyszertárban egy másfajtát is. a gravi hcg nagyon jó és olcsó is. ha még ez is negatív, akkor doki.
2/4 anonim válasza:
Majdnem kizárt, hogy 12 napos késésnél és negatív tesztnél babás legyél. Nézesd meg magad a dokival.
3/4 anonim válasza:
VAGY! Nagyon késői peteérésből lett baba! Én már jártam így! Gyakorlatilag a menszesz előtti napokban fogant, így a teszt is kb. 1,5 hét késés után mutatta ki.
4/4 anonim válasza:
A nem várt napján én corax tesztet használtam és negatív lett. Majd 8 nappal később vettem egy nem tudom milyen márkájút, de 400ft alatt volt és az már pozitív lett :) Rá pár napra x-epillel is teszteltem és ugyanúgy pozitív lett! Előtte én is azt hittem, hogy a teszttel van a baj, de persze most már tudom, hogy végülis tök mindegy milyen a teszt, ha terhes vagy, mindegyik kimutatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!