HHenrietta17 kérdése:
3. napja késik a mensesem, tegnap egész nap erősen görcsöltam és nagyon felvoltam puffadva. Ma reggel csinámta egy tesztet, ami negatív lett, viszont azota csak így néha néha szurkálodik a hasam alja. Vérzés sehol. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Amugy szeretnénk babát a párommal...2013. máj. 28. 09:02
11/19 A kérdező kommentje:
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye még midnig nem jött meg,ma együtt voltunk a párommal és miután végeztünk, ilyen barnás pecsételés volt, de utánna semmi.. nem kezdtem el vérezni. Ez mit jelenthez? Vetélést? vagy mit??Bár a teszt ugye negatív volt. Enyhe görcsöm is van... :S:S:S :(:(:(
2013. máj. 31. 18:28
12/19 anonim válasza:
Szia 2.és vok , azóta mi történt veled? En majd csak 2,5 hét múlva megyék orvoshoz és addig csendben reménykedem h minden ok. Ha gorcsolgetsz de nem jön meg lehet csak el kéne menned orvoshoz. Remélem jól vagy!
13/19 A kérdező kommentje:
Szia! Értem, hát adddig vigyázz magadra! Reméle, hogy minden oké lesz nálad. Nekem megjött. :( De majd legközelebb remélem, nekünk is összejön! De jövőhéten megyek orvoshoz. Majd írd meg Te is, hogy mivan és hogy mi votl az orvosnál. Szorítok neked! :)
2013. jún. 3. 08:20
14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A második válaszolotól kérdezném, hogy volt e már orvosnál,és hogy miujság veleE??? Remélem, hogy minden rendben! :)
2013. jún. 11. 08:14
15/19 anonim válasza:
Szia ma voltam orvosnál és itthon egyből ide írok :) szóval van baba 30x25 mm petezsak benne embriicsomo és szikhilyag. És látszott a pulzalas is bár meg nem hallgattuk. Úgy örülünk. És veled azóta mi újság? Mikorra nem varod?
16/19 A kérdező kommentje:
Szia! :) Ennek nagyon örülök! ::)és gratulálok! Nagyon vigyázz magadra! :) hát velem semmi.. :S jövőhét 7végére nem várom...Már nem is nagyon merek belegondolni.. :S De hát nem szabad feladni! :) Ha majd már tudod, hogy kislány vagy kisfiú, akkor megirod ide? :) nagyon vigyázz magadra! :)További szép és vidám napot! :)
2013. jún. 19. 08:20
17/19 anonim válasza:
Köszi :) és nagyon drukkolok nektek. Mióta probalkoztok? Van vmi extra praktika amit csinálsz (tea,méhpempő vagy vmi)?igaz nekem mindhárom gyerkoc elsőre jött de most szedtem napi 400 mg e vitamint is. Megkérdezettek hány éves vagy? En 27.
18/19 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi! :) hát kb. egy fél éve próbálkozunk lassan. tudom még nem nagy idő..de hát vkinek elsőre összejön..
Igen, megkérdezheted, 24 éves vagyok! :) Én tegnap voltam dokinál, és minden rendben van.
2013. jún. 21. 08:31
19/19 A kérdező kommentje:
jah, amugy nem szedek semmit, úgy vagyok vele, hogy ha eltellik 1 év és még mindig semmi, akkor majd vmit...
Nemtudom, én ezekkel hadilábon állok, mert olvastam nagyon sokmindent az ilyenekről. Az egyik oldal nagyon pozitív, viszont a másik oldal nagyon negatív tapasztalokat írtak le.... szóval nemtudom
2013. jún. 21. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!