Hány hónap sikertelen próbálkozás után menjek orvoshoz? 4 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, minden hónapban csináltam ovu tesztet, mutatta is a peteérést. Ebben a hónapban a hőmérőzés is mutatta a középidőt. Szedjek vmi vitamint?
Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 11:23
1/5 anonim válasza:
Terhesvitamint nyugodtan szedhetsz.Csak 1 év után kell orvoshoz menni,ha nem sikerül teherbe esni.Addig teljesen normális.
2/5 anonim válasza:
Az Én dokim azt kérte, hogy 6 hónap sikertelen próbálkozás után menjek vissza, mert az előzetes vizsgálatai alapján rendben volt minden Nálam, tehát ennyi idő után is már szeretett volna vizsgálódni, ha nem hoztuk volna össze előbb a bébit (szerencsére sikerült). Szedj Elevitet, napi egyet, az tartják a legjobbnak, tartalmaz mindent egyben, amire szüksége van a szervezetednek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2008. jún. 19. 11:42
4/5 anonim válasza:
Ha van peteérésed, akkor érdemes lenne elküldeni a párodat urológushoz, s kérjen spermavizsgálatot.
5/5 anonim válasza:
Én is betartottam a 3 hónap gyógyszermentes hónapot és eddig mindig megjött, hol 25, hol 32 napra, szerintem a 28*/-7 nap nem probléma még. Sajnos nekem se sikerült az első hónapban teherbe esnem, de nem szabad görcsösen akarni, legalábbis ezt mondják, de szorítok Neked, biztos sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!