Volt már valaki így?
Szia. Hát én hasonló cipőben jártam. :) 1 olyan együtt létünk volt párommal amikor nem védekeztünk. Elkapott minket a hév. A babával akartunk még 1 évet várni. Az együttlét után párom rögtön mondta hogy mi lesz ha baba lesz belőle. Én mondtam neki hogy nem hinném hogy csak 1 együtt létből az lenne, pláne hogy nem a peteérés időszakában voltunk együtt, hanem kb 1 héttel utána. Mivel hosszúak a ciklusaim, még volt 2 hét a menstruációig. Addig feszt hajtogatta hogy baba lesz belőle. Én mondtam hogy nem hinném mert semmi olyan tünetem nem volt, sem beágyazódási vérzés se semmi. Menses előtt egy héttel elkezdett fájni a mellem, de mindig így kezdett el fájni, mielőtt megjön. Semmi különbség nem volt. Oldalt fájt a cicim, nem volt érzékeny a mellbimbóm, és nem is feszült. Alapból szokott lenni 1-2 nap csúszás a mensesnél. De mikor meg kellett volna jönnie, akkor kíváncsiságból vettem egy tesztet, és pozitív lett. Fogalmam sem volt róla hogy babát várok, semmi olyan jel nem utalt rá, semmi változás nem volt, minden úgy történt mint mikor meg szokott jönni, és tessék. Azóta már 13 hetesek vagyunk. :) Párom az elejétől fogva hajtogatta hogy baba van. :) Azóta is bízok a megérzéseiben. :)
Ui.: És mikor megtudtuk hogy baba van nagyon örültünk neki annak ellenére hogy várni akartunk vele!!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!