Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor volt az OVU-m?

Szerintetek mikor volt az OVU-m?

Figyelt kérdés

A program a 25. napra húzta be, de én 22. napra gomdoltam volna (a tünetek miatt).

Tudom, hogy csak 1 program, és én érzem, de akkor miért csak ma jött meg? Vagy a pé utáni fázis nekem hosszabb?

Ez az első teljes mérős hónapom (azért nincs végigmérve, mert eltört a lázmérő, és az új lázmérővel történt méréseket bejelöltem, hogy ne vegye figyelembe!)

Ja, és IR-es és PM alulműködéses vagyok, sajnos ezért rendszertelenek és hosszúak a ciklusaim!(Szedek rá gyogyit!)

2013. máj. 28. 18:45
 1/2 A kérdező kommentje:
2013. máj. 28. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen elég hosszú a ciklusod, de gondolom a hormon gondok miatt. Igazából az számít, hogy mielőtt megjönne az előtt 14-15 nappal előtte volt ovud, ami nálad teljesen rendben is van. Sokszor csak vissza menöleg lehet megmondani az ovu napját, mert ez sokkal erősebb szabály (mensi elött 14 nappal), mint, hogy mensi után 14. napon.
2013. máj. 28. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!