Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól gondolom, jól érzem hogy...

Jól gondolom, jól érzem hogy ezek az dolgok mind gátolják a teherbeesést? Részletem lent!

Figyelt kérdés

36 éves vagyok

a bal oldali petevezetékem és petevezetékem van meg,de nem tudjuk működik-e?

több kisebb nőgyógyászati műtét

12.órában,két műszakban dolgozom

nem vagyunk úgynevezett "rendszeres nemi életet" van hogy egy héten többször,van hogy hetekig nem vagyunk együtt

néha nyugtatókat,feszültségoldókat szedek

fáradtnak,kimerültnek érzem magam

2013. máj. 28. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de már két gyereked, nem? mármint, értem én, de ha a párod nem akar...hány éves?
2013. máj. 28. 15:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen,nekem van már két gyerekem a volt férjemtől.

Közös babaáról van szó a párom 35.éves és még nincs gyereke,én 36.éves vagyok.

2013. máj. 28. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Noha én még nagyon fiatal vagyok ehhez a témához (21), de amit leszűrtem a kommentjeidből az az, hogy ennek így nem lesz jó vége.

Itt vagy te, babát szeretnél, és itt van a párod, nem szeretne. Tökéletes konfliktusforrás. Mert gondolj bele..összejön a baba. Te úszol a boldogságba és a párod? Elfogadhatja esetleg, beletörődhet, de lehet hogy örökre visszás érzéseket fog kiváltani belőle ez az ügy.

Szerinted mi történne ha teherbe esnél? Kíváncsi vagyok te hogy látod a dolgokat, hisz mégis csak te ismered magatokat :)

2013. máj. 28. 15:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Azt mondja,bizonygatja hogy Ő is szeretne közös babát,csak rendeződjön a házkérdés ősszel!

Sok a "HA" a ház körül,ha sikerül és bejelentik a munkahelyén,ha meglesz a három hónapos munkaviszony,ha megkapjuk a hitelt,ha lesz megfelelő ház,ja és apósom lenn a kezes és Ő betölti a 65.évet szeptemberben és csak addig jó kezesnek!

2013. máj. 28. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Ősz már nincs messze. Add meg neki ezt a haladékot, hogy őszig még vársz, aztán ha beköszönt a november és még mindig ugyanabban az állóvízben toporogtok, akkor szerintem..nem vagytok egymáshoz ideálisak.
2013. máj. 28. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!