Milyen teával vagy egyéb természetes módszerrel lehet segíteni a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 12:02
1/5 anonim válasza:
ovuteszttel, szerintem. abból sok minden kiderül, van-e egyáltalán peteérés.
2/5 anonim válasza:
Ha pontos aciklusod és nem hónapok óta nemm sikerül akkor nem kell semmi csodaszer sikerülni fog magától is, inkább folsavat szedj. Ha nem sikerül hónapok óta akkor tényleg ajánlatos az ovu teszt. Van olyan tea keverék ami segíthet, Gyuri bácsi teakeveréke. Ha nem rendszeres a ciklusod akkor mindenképp kell hormon vérvételt csináltatni.
3/5 anonim válasza:
Szia:)OVANT kapszula...Czeizel Endre ajánlásával.Én is elkezdtem szedni nagyon jó dolgokat olvastam róla.A neten és gyógyszertárban is tudsz vásárolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Elsőre sikerült,csak sajnos 11 hetesen missed ab volt.
Most kivárjuk a 3 hónapot,és szeretnék biztosra menni!
Szövettanon nem találtak semmit,azóta kétszer 27 napra megjött. :)
2013. máj. 3. 12:29
5/5 anonim válasza:
Akkor biztos hamar sikerülni fog megint. Sajnos előfordul ok nélkül, vagyis hogy nem derül ki az ok. A nők nagy része átesik legalább egy abortuszon, közben vagy elötte vagy utána meg szülnek pár egészséges babát. A követekezővel biztos minden rendben lesz. Biztosra sajnos nem lehet menni, nem tudsz többet tenni mint vigyázni magadra, figyelni az étkezésre és szedni a vitamint. A te problémádra nincs tea vagy ilyesmi. Attól nem lesz nagyobb az esély rá hogy minden rendben lesz. Fontos a pozitív hozzáállás, örülj pl annak hogy megjött azóta már kétszer 27 napra ez angyon jó, azt jelenti újra helyre állt minden és biztos sikerülni fog hamar. Sok nőnek nem állnak vissza vetélés utána hormonok sokáig vagy segítség kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!