Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól gondolom, jól érzem hogy...

Jól gondolom, jól érzem hogy ezek az dolgok mind gátolják a teherbeesést? Részletem lent!

Figyelt kérdés

36 éves vagyok

a bal oldali petevezetékem és petevezetékem van meg,de nem tudjuk működik-e?

több kisebb nőgyógyászati műtét

12.órában,két műszakban dolgozom

nem vagyunk úgynevezett "rendszeres nemi életet" van hogy egy héten többször,van hogy hetekig nem vagyunk együtt

néha nyugtatókat,feszültségoldókat szedek

fáradtnak,kimerültnek érzem magam

2013. máj. 28. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ami gondot okozhat az hogy csak egyik oldal van meg és hogy enm vagytok eleget együtt. A többi nem feltétlenül ok. Sok nő esik teherbe ilyen körülmények között elsőre ennyi idősen. a fő baj szerintem az hogy nem vagytoke eleget együtt, na meg az óvszere téma amit a többi kérdésben leirtál. A férjeddel ebszélj erről, biztos hogy csaka ház az ok? Mert abból a szempontből tök mindegy ez a 3 hónap, mint tudjuk a terhesség 9 hónap. Nem lehet hogy ez csak egy kifogás?
2013. máj. 28. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:

nem gátolják, megnehezítik, méghozzá jelentősen

tehát ha minden ciklusban van mondjuk 20-25 százalék esélyed, akkor ezek még pluszban elvesznek ebből

2013. máj. 28. 14:37
 3/15 anonim ***** válasza:
a te esetedben, ha jól gondolom, a párod és az óvszer gátolja a teherbe esést, leginkább
2013. máj. 28. 14:38
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy ennyien figyeltek rám!

Igen,a párom és az óvszer a legnagyobb akadály!

Sajnos,Ő így gondolkodik,előbb ház és utána a gyerek,az hogy én mit érzek vagy mit gondolok az nem számít!

2013. máj. 28. 14:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a dokimmal,ma tud fogadni.Át szeretném beszélni vele a dolgokat.
2013. máj. 28. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
de ha ő ezt gondolja, szerinted rajtad segít az orvos, vagy bármi más? persze az nem árt, ha elmész, de ha a párod nem akar gyereket..
2013. máj. 28. 14:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Azért megyek a dokihoz,hogy elmondjam az aggályaimat,félelmeimet.

17.éve orvosom,tudja min mentem eddig keresztül,tud tanácsot adni,tudok vele az esélyekről beszélni.

Amúgy sincs velem minden rendben,folyásom van,viszketek az óvszertől,vérezgetek szeretkezés közben!

2013. máj. 28. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindneképp jó ötlet orvoshoz menni. Viszont ha a férjed még nem akar babaát nem tudsz mit csinálni... Nem törödik a Te érzéseiddel?? Te törödsz az övvel??? Ezt ö is mondhatná ebben az esetben....
2013. máj. 28. 15:14
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen,törődök.

Csak én NEM VAGYOK EGÉSZSÉGES Nő,a fél oldalam már kuka.

36.éves vagyok,ketyeg a biológiai órám!

2013. máj. 28. 15:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak az fáj,hogy még az esélyét sem adja még,félelemet látok a szemében ha óvszer nélkül szeretkezünk,addig ameddig az óvszert fel nem húzza!
2013. máj. 28. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!