Milyen terhesvitaminokat ismertek? Valakinek bevállt ez, elősegitette a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 13:21
2/8 anonim válasza:
A terhesvitaminok nem a terhesség elősegítésére vannak, hanem azért, hogy egészséges legyen a baba.
Olyan vitamint érdemes választani, amiben van folsav, jód és omega-3 is.
De ha nem akarsz vitaminra költeni (sok orvos feleslegesnek tartja a komplexek szedését), a folsav-bevitel a terhesség előtt és az első pár hétben kiemelten fontos, arról nem szabad megfeledkezni.
Egyébként van egy rakásféle multivitamin: Gravida, Elevit, Femibion, Eurovit stb.
3/8 anonim válasza:
A vitamin feltölti a szervezeted arra az időszakra, amikor a baba sok mindent elvon tőled, de nem fogja a teherbeesést segíteni.
Én Elevitet kezdtem el szedni, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Előtte semmit sem szedtem.
4/8 A kérdező kommentje:
A NET-en nagyon sok helyen olvastam, hogy a teherbeesés elött szedtek ilyen vitaminokat..
2013. máj. 11. 13:34
5/8 A kérdező kommentje:
Első!! Neked ez miben segitett?
2013. máj. 11. 13:35
6/8 anonim válasza:
azzal segítehted a teherbe esést ha egészséges életet élsz. Sok vitamin, no cigi no pia. A vitamintól nem fogsz könyebben teherbeesni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de pont így élek.. És mégsincs..:(
2013. máj. 11. 13:54
8/8 anonim válasza:
Én Gravidát szedek, de a Hipp Natal is tetszik, főleg ha valaki hányós az elején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!