Marciusban veteltem el, parommal azert kivarjuk azt a 3honapot, most elkezdtem szedni ujbol a terhesvitaminokat, a kerdesem h baj lenne ha szednem kozben hyaluron szepseg tablettat is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 12:54
1/6 anonim válasza:
most szép akarsz lenni vagy babaás? egyzserre egy dolgot!!!
2/6 anonim válasza:
Miért ne szedhetné! Lehet szép is és terhes is! De általában aki babás az szép is:):)
De szerintem a szépségtabiban is vitaminok vannak. Ha lehet tanácsolni inkább E vitamint és külön folsavat szedj. A terhesvitaminban jó nagy dózis van!
3/6 A kérdező kommentje:
szoval art??a veteles kisse megviselt es eroteljesebbek lettek a rancok arcomon.elkezdtem ujra futni es izuletekre is jo.nemtudom
2012. júl. 31. 13:23
4/6 anonim válasza:
szedjél terhesvitamint+folsavat+ E vitamint semmi mást!!!
5/6 anonim válasza:
Én terhesvitamint csak 12 hetes koromtól szedtem, addig csak folsavat, bőven elég az.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat lanyok
2012. júl. 31. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!