Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23. ciklusnap görcsöl szúr...

Anyci88 kérdése:

23. ciklusnap görcsöl szúr néha a hasim, puffadok! Mellfájdalom nincs ilyenkor pedig már szokott! Tesót szeretnénk, premenst és elevitet szedek! Szerintetek?

Figyelt kérdés
baba vagy sem?
2013. máj. 23. 21:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
rendi vagy mindenképp megirom,habár nem tudom lesz e szükség tesztre,ma eléggé szarul vagyok,hányos hasmenős érzés fejfájás..és a mellem szúrkál közbe,reggeli hőm az 37.körül van!meg olyan furcsa görcsök gyötörnek a hasmenés miatt nem tudom..!!segitsetek!!
2013. máj. 27. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
holnap lenne mensi,de t.teszt negativ viszont ovu teszt halványan de pozi,de miért??
2013. máj. 28. 13:44
 13/14 A kérdező kommentje:
hahóó segitsetek!!!31.napon vagyok,elm.29.kellett volna megjönnie,éjjel nagggyon görcsöltem hányinger,fejfájás stb..de vérzés még mindig nincs...tesztet csináltam olyan lett hogy a teszt csik 2széle rózsaszin közepe fehér...ovu tesztem még mindig pozi :D
2013. máj. 31. 11:15
 14/14 anonim válasza:
baba lett?
2015. márc. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!