Anyci88 kérdése:
23. ciklusnap görcsöl szúr néha a hasim, puffadok! Mellfájdalom nincs ilyenkor pedig már szokott! Tesót szeretnénk, premenst és elevitet szedek! Szerintetek?
Figyelt kérdés
baba vagy sem?2013. máj. 23. 21:09
1/14 anonim válasza:
A premens miatt nem fáj, mivel az a premenstruációs tüneteket enyhíti...
2/14 anonim válasza:
Sajnos nekem ez mensi előtt mindig így van viszont a Premens szedése alatt nem fájt előtte a mellem. Ez még 2 esélyes! Drukkolok nektek. Mióta próbálkoztok?
3/14 A kérdező kommentje:
ez a 3.premenses hónapom,múlt hónapba naggyon fájt a mellem..tavaly júliusba volt egy missed ab.om,7 hónapja próbálkozunk újra :D
2013. máj. 24. 00:25
4/14 A kérdező kommentje:
és ma egész nap ilyen hányinger féle van rajtam,meg az ágyból alig birok kikelni olyan fáradtság van rajtam :(
2013. máj. 24. 12:52
5/14 anonim válasza:
23 nap még korai érezni ilyesmit..amúgyis a premens 3 hónap után kezd hatni rendesen. tudom, mert szedtem.
6/14 A kérdező kommentje:
értem,nem akarok terhességen kattogni,mert tudom hogy ha rágörcsölök az nem jó!és a premens 3 hónap után meddig hat?kell ujra szedni?mert nekem azt mondták hogy 3 hó után 1hó szünetet kell hagyni,de utánna??
2013. máj. 24. 18:59
7/14 anonim válasza:
én is szedtem 3 hónapig, de utána nem kezdtem újra. szerintem lehet folytatni egy hónap után a kúrát megint.
8/14 anonim válasza:
lehet kitolódott a peteérésed,4-5 havonta a 20.nap után csúszik át a peteérés!nekem a héten volt peteérésem és tegnaptól fáj a cicim!
9/14 A kérdező kommentje:
érdekes ezt nem tudtam!azóta a 26.napon vagyok és még mindig semmi se pattik se mellfájdalom,de hát 3 nap és kiderül :D
2013. máj. 26. 20:45
10/14 anonim válasza:
így van,neked már nincs messze,rajtam tegnap jött ki 1 pati:/ és még csak a 21.nap,majd várom a teszted eredményét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!