Van itt olyan akinek menzesz előtt 1nappal barnázás és mégsem jött meg?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom. Ami miatt feltettem a kérdést, azaz, hogy én még életemben nem barnáztam. És kicsit meglepett a mai. Ami még furcsa, hogy nekem a mellem sem szokott fájni. vagy max picit, de menzesz előtt elmúlik. Most 3napja egyre jobban fáj és ma volt a csúcs. Iszonyat fáj, és teltek. Ami miatt viszont elkeseredtem, hogy a reggeli tesztem negatív. Én már elsirattam a hónapot. Elengedjem vagy van remény szerintetek? Barnázás ellenére volt úgy valaki, hogy nem jött meg???2013. máj. 21. 19:09
1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy ilyenkorra már összeesik a mellem és ha van is pici érzékenység, akkor elmúlik előző napra.
2013. máj. 21. 19:11
2/7 anonim válasza:
Nekem ilyen volt és itt szuszog a 3 hósom :) Még ne add fel, tesztelj később is hacsak a barnázás marad :)
3/7 anonim válasza:
Én nemvárt előtt két nappal már barnáztam, le is tettem arról,hogy összejött,de nem jött meg és a nemvárt másnapján pozit teszteltem.
16+2 hkm
4/7 A kérdező kommentje:
Most picit bizakodóbb vagyok! Köszi! De azért nagyon nem merek elhinni semmit, mert nem akarok nagyot koppanni. Ma már letettem róla, amikor megláttam a tesztet. Utána meg amikor volt az a pár csepp barnázás. Viszont azóta sincs semmi. Néha úgy érzem, hogy most tuti megjön, de még semmi. Holnapra kiderül. Már olyan jó lenne végre egy csalódás nélküli hónap!!!
2013. máj. 21. 20:37
5/7 anonim válasza:
nekem is ugyan ez volt,de én már egy hete szenvedtem a görcsökkel,és a folyton megjön érzéssel.de nem történt semmi a tesztem nekem is negatív lett aztán én is elkezdtem minimálisan barnázni,de utána nemsokra meg is jött..:(.Remélem neked összejön.:).És nekem is érzékenyebb volt a mellem,hányinger,hasmenés,vese fájdalom(ez első babámnál volt ilyen problémám az elején)Volt minden de sajnos nem jött össze a kistesó :(.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma nem kellett volna megjönni és nem is jött. Még tegnap este volt egy pötty, és ma délelőtt és azóta szárazság van. Görcsölés elmúlt. Mellfájdalom maradt. És bizakodom, mert mindig óramű pontos voltam eddig, soha 1napot sem késett és a barnázás újdonság a számomra. Tesztelni nem merek még, mert ugye a tegnapi negatív lett. Ha nem jön meg, akkor szerintetek mikor teszteljek újra? Feleslegesen nem akarom lelombozni magam, ha mégis baba lenne.
2013. máj. 22. 20:17
7/7 A kérdező kommentje:
Ma iszonyatos görcsök közepette megjött. :-( Nem sikerült most sem. De egyszer csak eljön a mi időnk is.
2013. máj. 23. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!