Ovuláció másnapjától erőteljes mellfájdalom az alsó és hónaljhoz közeli részeken?
Tegnap 2* fel is ébredtem rá hogy fáj, pedig nem a melleimen feküdtem. Néha beleszúr, néha akkor is érzem, ha csak a kezem mozdítom.
Szintén tegnap felvettem a macskát, és azt hittem felkiáltok annyira rossz volt amikor hirtelen magamhoz fogtam.
Szokott fájni minden ciklusban az ovulációtól amíg meg nem jön a menzeszem, de ez most nagyon durva. Egyéb fura "tünetem" nincs. A 3. dpo-n vagyok.
Azért érdekes, mert annó amikor teherbe estem, szintén ovu másnapjától voltak rettentő érzékenyek a mellbimbóim, és kicsit de ja vu érzésem támadt. Tapasztalatok érdekelnek.
Úgy tudom, a megemelkedett progeszteron szint okozza, és azért ott fáj, mert zömében ott vannak a tejmirigyek.
Nyugtassatok meg, akkor legalább a szervezetem jól működik, és sok-sok tejem lesz. Csillapítani nem lehet valahogy?
Nem is tudom, masszírozni, vagy valami. Biztos van oka, pl. bedurrannak ilyenkor benne valamik, amit ha kicsit masszírozunk nem lesz jobb?
Szia! Nekem azóta megjött, most viszont az ellenkezője van, a 4. dpo-n tartok, és alig fájnak a melleim. Persze ez jobban tetszik!
Szorítok neked, és remélem hogy nálam is tehrbeesésre utal ez a tünet, mert végre valami más, nem a megszokott. Talán..... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!