Mensi előtt egy héttel erőteljes mellfájdalom utalhat babára? Kinek volt már ilyen, aki aztán babás lett?
Figyelj az a lényeg,hogy ne add fel,úgy állj hozzá,hogy nem görcsölsz rá,akkor úgyis jönni fog a baba,ha nem azon jár az eszed minden nap,hogy a mensi előtt mi van.Ne stresszelj rajta,hidd el akkor jön,amikor nem számítasz rá :)
Én nagyon drukkolok nektek,hogy összejöjjön!!!
Amúgy még nem szeretnék babát,18 éves vagyok és még nem érzem magamat elég érettnek rá,de 21-22 évesen el tudnám képzelni,hogy belevágjunk a barátommal.Addig még felnövök hozzá,tanulgatok.Meg hát kell egy biztos pont ahoz,hogy mindent biztosítani tudjunk neki :)
Nekem mindig feszülgetett a mellem mensi előtt egy héttel, egyészen addig míg meg nem jött. Amikor terhes lettem a nemvárt előtt egy héttel már aludni sem tudtam a fájdalomtól:-) Darabos volt, forró és majd meg bolondultam melltartó nélkül!Még 6 hetesen is melltartóban aludtam, utána kezdett csak enyhülni.
Nekem elég egyértelmű különbség volt, amikor baba lett. Most sajna semmit sem érzek, pedig várjuk a tesót:-)
Igen,gondolom mennyire nehéz lehet,főleg,hogy nagyon várjátok:(
De én kívánom nektek,hogy minnél előbb jöjjön össze!
Írjatok, mi volt!
Nekem is mindig voltak premenstruációs szenvedéseim a mellemmel, de a terhesség előtt szintén extrán nagyon. Nem mertem elhinni, hogy amiatt. De nagyon fájd. De mindenem fájt vele együtt. Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!