Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt egy héttel erőtelj...

Mensi előtt egy héttel erőteljes mellfájdalom utalhat babára? Kinek volt már ilyen, aki aztán babás lett?

Figyelt kérdés
Minden mensi előtt fájnak a melleim, de mindig reménykedem, hogy hátha azért, mert baba van a dologban, de még egyszer sem jött be. Volt már olyan akinek szintén mindig fájt mensi előtt, és amikor babás lett, akkor is úgy érezte a fájdalmat mint korábban?
2010. nov. 29. 19:15
1 2
 11/18 Jadwiga ***** válasza:
Megint én. Az a baj, hogy nekem találtak egy myomát is a méhemen a babával egyetemben. Nem tudom eldönteni, hogy amiatt fájt-e annyira a derekam. Mindenesetre majdnem kettészakadtam, alig bírtam járni, ülni. A melleim szerintem a foganás másnapjától kezdtek el fájni. Brutális méreteket öltöttek, és azóta is csak a hátamon bírok aludni (11 hetes vagyok).
2010. dec. 1. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem sose fáj a mellem menszesz előtt!!!Én is hétfőre nem várom!!!Drukkolok nektek!!!
2010. dec. 1. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem a nemvárt előtt cca 10 nappal elkezdtek fájni nagyon, meg is nőltek. beugrottam dokihoz is, azt mondta várjunk menzit, nem vizsgált meg, nem akart fájdalmat okozni, de elmagyaráztam neki hogyan fáj... azt mondta h valószínű lehet a baba, de ne éljem magam bele - 21.-én lesz egy éve a vetélésemnek :( - de ha nem lesz baba menjek el vérvizsgálatra. na meg is jött múlt pénteken nagyon nagy fájdalommal, soha nem szokott intenzitással. holnapután megyek a vérvételre, hormonjaimat nézi meg. sztem babának indult a dolog, de biztosan ez sem volt életre való...sajnos. ami a terhességet illeti amikor tavaly az voltam nagyon fájtak - 2 méretet is nőltek az elején, a legrosszabb az volt, amikor vetélés után még mindig fájtak majdnem 1 hétig is... de minek? na de drukkolok nektek, csak azért írtam ide, hogy ne legyen nagy a várakozás, mert annál nagyobb a csalódás. én is minden hónapban belehalok kicsit a menzibe. amúgy ez lenne a 3. baba.
2010. dec. 2. 00:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi lányok, hogy leírtátok nektek milyen volt. Nekem még mindig fájnak, ma van a 24.nap, azért szurkolok hogy ne csökkenjen a fájdalom, mert akkor már tudom, hogy megint meg fog jönni. Bár volt olyan ismerősöm, aki aazt mondta, hogy neki is fájással indultm elmúlt pár napra, aztán megint el kezdett fájni. Ma már 1 éves a kisfia!

Küszi a drukkokat, megírom majd mi lett!

2010. dec. 2. 12:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mindig úgy volt,hogy peteérés után 1-2 nappal már fájt a mellem amíg meg nem jött.

Aztán most meg úgy volt,hogy volt peteérésem és csak 1 héttel utána kezdett el fájni.Tehát a beágyazódás után.

De én adnék egy nagyon jó tanácsot a saját tapasztalataim alapján remélem sokat tudok segíteni vele nektek.

Nekünk ez volt a 8. hónapunk amikor sikerült.

Az első próbálkozós hónaptól kezdve figyeltem minden teszteltem ha kellett ha nem.Aztán már hőt is mértem,egyfolytában a netet bújtam,kipróbáltam minden féle teákat barátcserjét meg minden hülyeséget csak sikerüljön.

A 6.hónapban mikor megjött,megfogadtam nem érdekel tovább a dolog abbahagytam mindent.Nem figyeltem semmire se.A peteérést is onnan tudtam,hogy a wc papír megcsúszott(bocs,de így történt)

Aztán a 8. hónapban sikerült is a baba.

Úgyhogy csajok ne görcsöljetek rá még ha ez nehéz is.

Mielőbbi babásodást kívánok azoknak akik szeretnének gyereket!

2010. dec. 2. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
22.33-as vagyok ma teszteltem 1 pozit!!!!Nagyon örülök !!!Veletek mi van?
2010. dec. 6. 07:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nekem tegnap megjött :-((( sajnos gondoltam hogy ez lesz, a cicifájás miatt. De sebaj, új hónap, új remények!
2010. dec. 8. 23:43
 18/18 anonim válasza:
Azóta sikerült a baba? :)
2018. júl. 29. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!