Mensi előtt egy héttel erőteljes mellfájdalom utalhat babára? Kinek volt már ilyen, aki aztán babás lett?
Köszi lányok, hogy leírtátok nektek milyen volt. Nekem még mindig fájnak, ma van a 24.nap, azért szurkolok hogy ne csökkenjen a fájdalom, mert akkor már tudom, hogy megint meg fog jönni. Bár volt olyan ismerősöm, aki aazt mondta, hogy neki is fájással indultm elmúlt pár napra, aztán megint el kezdett fájni. Ma már 1 éves a kisfia!
Küszi a drukkokat, megírom majd mi lett!
Szia!
Nekem mindig úgy volt,hogy peteérés után 1-2 nappal már fájt a mellem amíg meg nem jött.
Aztán most meg úgy volt,hogy volt peteérésem és csak 1 héttel utána kezdett el fájni.Tehát a beágyazódás után.
De én adnék egy nagyon jó tanácsot a saját tapasztalataim alapján remélem sokat tudok segíteni vele nektek.
Nekünk ez volt a 8. hónapunk amikor sikerült.
Az első próbálkozós hónaptól kezdve figyeltem minden teszteltem ha kellett ha nem.Aztán már hőt is mértem,egyfolytában a netet bújtam,kipróbáltam minden féle teákat barátcserjét meg minden hülyeséget csak sikerüljön.
A 6.hónapban mikor megjött,megfogadtam nem érdekel tovább a dolog abbahagytam mindent.Nem figyeltem semmire se.A peteérést is onnan tudtam,hogy a wc papír megcsúszott(bocs,de így történt)
Aztán a 8. hónapban sikerült is a baba.
Úgyhogy csajok ne görcsöljetek rá még ha ez nehéz is.
Mielőbbi babásodást kívánok azoknak akik szeretnének gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!