Sikerülhetett vajon? Mikor teszteljek?
Nekem erősen fáj a mellem így estére,pont most jöttünk fel a sétából :)És mostmár feszül is!Hát nem tudom...
Nem akarok megint kikészülni lelkileg,mert bevallom nekem ennyit nem ér az egész,hogy a kapcsolatom rámenjen...+én is!
Ha most megjön,akkor a következő hónapban veszek ovu tesztet,mert eddig még nem próbáltam!
De bízom benne,hogy ennyi együttlét(mert azért valljuk be megtettünk mindent annak érdekében hogy sikerüljön)meghozza a gyümölcsét!Ha nem akkor folyt.köv.
Persze megírom mindenképp!!
Üdv:
Rita
Adja Isten,hogy sikerüljön :))) Tiszta szivemből drukkolok én is Neked!! :)
Le kéne mennem egy tesztért...csak az a baj,hogyha megveszem ,akkor nem birom ki holnap reggelig!
Valamiért úgy érzem,hogy nem sikerült :(
Áprilisban úgy volt,hogy nem fájdogált a mellem egyáltalán és tessék április 25.-én délután olyan fél 5 körül enyhe görcs mentem a wc-re és lám...a wc papiron enyhe barnázás és 10 perccel később piros vér...elkenődtem :( Aztán eltelt 3 nap és újraszámoltam és több,mint valószinű,hogy totálisan lekéstük a peteérésemet,mert április 10-e körül volt és mi 13-tól kezdtük el a baba dolgot...hát ez van...talán most szerencsém lesz!Csak 1et nem értek...ha valaki 2 naponta van együtt a párjával,akkor ELVILEG kikerülhetetlen a peteérés nem?
Sajnálom :((
Ird majd meg mindenképpen,hogy mi van jó?
Szerintem én megvárom a holnapot és a holnaputánt,addig még nem tesztelek,mert ha esetleg negativ,akkor megint elkeseredek...
Nagyon nehéz kivárni :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!