Sikerülhetett vajon? Mikor teszteljek?
Köszi a választ!!Akkor holnap le is megyek a patikába!
Nekünk ez a 2.próbálkozós hónap,áprilisban a 17,nap voltunk együtt és ezek szerint lekéstük a pé-t :(
Érzel valamit??
Jaj remélem nekem is sikerül!A nőgyógyászom azt mondta,hogyha halvány a teszt akkor az már pozitív :))
8 hónapja voltam utoljára dokinál és azt mondta,hogy minden ok!Az évi szűrésem is negatív volt :)
Akkor így érthető...
3 éve???Hogy bírod ezt lelkileg??
Én a múlt hónapban,amikor megjött nagyon sírtam és mindenki kinevetett,hogy maradjak már ez még csak az első hónap!!Igazuk van,de én nehezen éltem meg és kész ezzel nem tudok mit csinálni!
Májust már úgy kezdtük,hogy új hónap,új remények!!A párom nem stresszel rajta...úgy van vele,hogy majd jön amikor jönnie kell!Örök optimista :)
Ezeken a napokon voltunk együtt most májusban: 1,2,5,6,8,10,13,15,18,19
(3-4 a párom vidéken volt,11-12 szintén)
13tól már sztem mindegy is,mert addigra már sztem vagy megtermékenyült vagy elhalt a petém...13,15,18,19 csak úgy megkívántuk egymást!!!
Hát nem tudom...a mellem duzzadt és kicsit fáj...egyébként semmi más!Nekem mensi előtt idáig semmi tünetem nem volt,csak annyi volt hogy kicsi görcs alul és tudtam,hogy megjött!Idáig az életemben csak ennyi tünetem volt...mellfájdalom szinte soha vagy nem éreztem,mert nem figyeltem :D
2. Vagyok
Ovuteszteztem ès csak azon a 2 napon voltunk együtt így tudom a napjàt ;-)
Megèreztem mindent... volt rózsaszín 1 nap, de nem tudom màr hanyadik.
1 hete èhes vagyok folyamatosan de ami jol esik az a salàta ès a gyümölcs.
A hasam màr ovu utàni 2. naptól fàjdogàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!