Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki most kezdi...

Van itt valaki aki most kezdi a próbálkozást?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy segíthetnénk egymásnak,bíztathatnánk egymást,izgulhatnánk egymásért :) jó lenne közösen tervezgetni a babavállalást :) nekünk most indult be a babaprojekt pár hete ...van kedve valakinek ilyen babázós "kapcsolatot" tartani? :)
2013. máj. 19. 19:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem most múlt el a mensi,nem is vártam,hogy nem jön meg mivel tudom mikor van p.ém és lemaradtunk róla, de most jól rágyúrunk :) Mi első babára várunk , de már nagyon :) igaz fiatal vagyok és még van időm sokak szerint,de minket nem érdekel,nagyon szeretnénk a kismanót :) Szedtek valami vitamint? Mária
2013. máj. 20. 13:33
 12/22 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekünk ez a 2.próbálkozós hónapunk...

Áprilisban döntöttünk úgy,hogy jöhet a baba!Április 13.-án voltunk együtt elsőre óvszer nélkül(17.nap)!És tovább,tovább...Úgy voltam vele,ha másnak sikerült elsőnek teherbe esnie,akkor nekem miért ne sikerülne!Tévedtem!! Április 25.-én megjött a 29.napra...nagyon ki voltam...pedig nem kellett volna!

Nagyjából kiszámoltam,hogy most mikor lesz peteérésem!Az egyik ismerősnőm(akinek így sikerült teherbe esnie 4 hónap próbálkozás után)azt mondta,hogy legyünk együtt 2 naponta!Úgy voltunk vele,hogy miért is ne,végülis ez már csak az együttlétek szempontjából is jó dolog ;) Szóval május 1től így voltunk együtt:1,2,(3-4 a párom vidéken volt úgyhogy ez a két nap kimaradt)de folytattuk tovább 5,6,8,10,13,15,18,19

Elvileg 22-23.-án kellene megjönnie,ami remélem nem fog! :)

Nem merem beleélni magam!!!

Fáj a cicim vagyis nem is fáj,hanem olyan mintha izomlázam lenne és nem tudom,hogy a mensi miatt vagy esetleg más miatt!Inkább reggel erőteljesebb...

Nem nagyon szokott mensi előtt fájni a mellem,inkább csak egy kis enyhe görcs alul és tudom,hogy megjött!Ennyi!

Lehet,hogy holnap csinálnom kéne egy tesztet?

Ez pedig,hogy ne görcsölj,mert akkor nem jön össze a gyerek...szerintem nem igaz,de ez csak az én véleményem!

Azt elfelejtettem írni,hogy 18 évvel ezelőtt volt egy abortuszom,de ennek is már 10 éve+a fogamzásgátlót sem szedem már vagy 5 éve!!!

Nem szabad kiborulnom,ha nem sikerül...de megfogadtam,ha most nem sikerül,akkor le fogom szarni!Nekem ennyit nem ér...

Kitartást mindenkinek!!

2013. máj. 20. 18:12
 13/22 anonim válasza:
Ez lemaradt...áprilisban több mint valószínű,hogy lekéstük a peteérésemet!
2013. máj. 20. 18:13
 14/22 anonim válasza:
18 évesen...na ezt is elgépeltem...:D
2013. máj. 20. 18:15
 15/22 anonim ***** válasza:

első vagyok,ma kellett volna megjojjon....de helyette csináltam egy ket csikos tesztet:-D szóval ha minden jól megy,hamarosan ket gyerekes szülők leszünk:-D

sok sikert mindenkinek:-D

2013. máj. 21. 08:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok első! :)

4es

2013. máj. 21. 10:18
 17/22 anonim válasza:

Gratulálok!!! :))

Voltak valami tüneteid?Vagy csak csináltál egy tesztet és zebrás lett?

2013. máj. 21. 10:48
 18/22 anonim ***** válasza:
hát,ha úgy vesszük,voltak tuneteim...faradekonysag,nagyon durva haspuffadas,türelmetlenség,de igazából ezt az összeset meg tudom magyarázni egyéb okokkal is.A puffadas volt az,amiből szinte biztosra vettem,h sikerült teherbe esnem,mert annyira durva és folyamatos volt az elmúlt egy hétben,h azt kaja nem okozhatta..
2013. máj. 21. 11:57
 19/22 A kérdező kommentje:
4es tiszta szívből gratulálok neked :) 12es mi is lekéstük a peteérést most május elején, de remélem a május vége szerencsét hoz :) valahogy nem vagyok nagyon rákattanva,mivel a 2.hónapunk lesz, lényegében az 1.teljes és hát nagy szerencse kellene,hogy 1.re sikerüljön...amúgy gondolom a stressz is befolyásolja a teherbeesést nekem meg most lesz belőle bőven,mivel államvizsgák előtt állok :/
2013. máj. 21. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Húh,hát akkor sok sikert az államvizsgához:)

Amúgy,ha úgy vesszük voltak tüneteim,ami a leggyanúsabb volt,az az iszonyú haspuffadás...Lányomnál nem volt ilyen,ott gyakori mosdóba járás volt(akkor azt hittem azért,mert felfáztam,később olvastam,h ez egy tünet...)

A többit,mint fáradtság,türelmetlenség,stb. simán rá tudnám fogni ezer más dologra is meg a teherbeesésre is:)

2013. máj. 21. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!