Van itt valaki aki most kezdi a próbálkozást?
Sziasztok!
Nekünk ez a 2.próbálkozós hónapunk...
Áprilisban döntöttünk úgy,hogy jöhet a baba!Április 13.-án voltunk együtt elsőre óvszer nélkül(17.nap)!És tovább,tovább...Úgy voltam vele,ha másnak sikerült elsőnek teherbe esnie,akkor nekem miért ne sikerülne!Tévedtem!! Április 25.-én megjött a 29.napra...nagyon ki voltam...pedig nem kellett volna!
Nagyjából kiszámoltam,hogy most mikor lesz peteérésem!Az egyik ismerősnőm(akinek így sikerült teherbe esnie 4 hónap próbálkozás után)azt mondta,hogy legyünk együtt 2 naponta!Úgy voltunk vele,hogy miért is ne,végülis ez már csak az együttlétek szempontjából is jó dolog ;) Szóval május 1től így voltunk együtt:1,2,(3-4 a párom vidéken volt úgyhogy ez a két nap kimaradt)de folytattuk tovább 5,6,8,10,13,15,18,19
Elvileg 22-23.-án kellene megjönnie,ami remélem nem fog! :)
Nem merem beleélni magam!!!
Fáj a cicim vagyis nem is fáj,hanem olyan mintha izomlázam lenne és nem tudom,hogy a mensi miatt vagy esetleg más miatt!Inkább reggel erőteljesebb...
Nem nagyon szokott mensi előtt fájni a mellem,inkább csak egy kis enyhe görcs alul és tudom,hogy megjött!Ennyi!
Lehet,hogy holnap csinálnom kéne egy tesztet?
Ez pedig,hogy ne görcsölj,mert akkor nem jön össze a gyerek...szerintem nem igaz,de ez csak az én véleményem!
Azt elfelejtettem írni,hogy 18 évvel ezelőtt volt egy abortuszom,de ennek is már 10 éve+a fogamzásgátlót sem szedem már vagy 5 éve!!!
Nem szabad kiborulnom,ha nem sikerül...de megfogadtam,ha most nem sikerül,akkor le fogom szarni!Nekem ennyit nem ér...
Kitartást mindenkinek!!
első vagyok,ma kellett volna megjojjon....de helyette csináltam egy ket csikos tesztet:-D szóval ha minden jól megy,hamarosan ket gyerekes szülők leszünk:-D
sok sikert mindenkinek:-D
Gratulálok!!! :))
Voltak valami tüneteid?Vagy csak csináltál egy tesztet és zebrás lett?
Húh,hát akkor sok sikert az államvizsgához:)
Amúgy,ha úgy vesszük voltak tüneteim,ami a leggyanúsabb volt,az az iszonyú haspuffadás...Lányomnál nem volt ilyen,ott gyakori mosdóba járás volt(akkor azt hittem azért,mert felfáztam,később olvastam,h ez egy tünet...)
A többit,mint fáradtság,türelmetlenség,stb. simán rá tudnám fogni ezer más dologra is meg a teherbeesésre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!