Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki most kezdi...

Van itt valaki aki most kezdi a próbálkozást?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy segíthetnénk egymásnak,bíztathatnánk egymást,izgulhatnánk egymásért :) jó lenne közösen tervezgetni a babavállalást :) nekünk most indult be a babaprojekt pár hete ...van kedve valakinek ilyen babázós "kapcsolatot" tartani? :)
2013. máj. 19. 19:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

szia,mi is pár hete döntöttünk úgy,hogy szabad utat hagyunk a második gyerekünk érkezésének:)

Ti első babára gyúrtok?

2013. máj. 19. 21:23
 2/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok,mi igaz nem mostanában hanem 3hónapja kezdtük el a baba projekt-et,eddig még sikertelenül,jövőhét végére nem várom, bízom a sikerben!!!Sok drukk mindenkinek!!!! :))
2013. máj. 19. 21:27
 3/22 anonim ***** válasza:
első vagyok,én jövő szerda-csüt környékén tudok majd"biztosat"nekünk ez még csak az első hónap.szurkolok nektek:)
2013. máj. 19. 21:32
 4/22 anonim ***** válasza:

Hello,mi a hónap elején kezdtük el,de van egy olyan érzésem,hogy most nem sikerült elkapnunk a peteérést!

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

2013. máj. 19. 22:06
 5/22 anonim ***** válasza:
nekem van egy 10 hónapos kislányom:) márciusban kezdtünk próbálkozni akkor nem sikerült de most áprilisban igen:) és jelenleg 5 hetes vagyok:)!
2013. máj. 20. 08:48
 6/22 anonim válasza:
Nekünk ez a hónap volt az első próbálkozós hónapunk. Elég aktívan "gyártottuk" a babát, de sajnos tegnap megjött. Nagyon elkenődtem :(
2013. máj. 20. 09:11
 7/22 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló vagyok!Nem hiszem hogy ebben a hónapban is sikerült volna mert jönnek a menzesz előjelei :(((!!! De már nagyon el vagyok keseredve hogy nem sikerül!!
2013. máj. 20. 10:13
 8/22 anonim ***** válasza:

Heni,az nem biztos,h ettől még nem sikerült.Nekem mikor az első gyerekünkkel terhes lettem,kb. egy héttel előtte olyan érzésem, volt,h mindjárt meg fog jönni...(és nem bemeséltem magamnak,mert nem előre eltervezett terhesség volt:D)

Szóval előre jósolgatni,találgatni felesleges,majd mikor ideje van,kiderül:)és ha nem,akkor gondolj arra,hogy még egy hónap "felelőtlen"szex következik:)

2013. máj. 20. 10:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Igazad van csak tudod ilyenkor mindig elkeseredem,mert sokaknak már elsőre sikerül,tudom hogy még csak 3hónap de egy végtelenségnek tűnik és mások évekig próbálkoznak,de a remény "hal" meg utoljára :)
2013. máj. 20. 12:01
 10/22 anonim ***** válasza:
mi is most kezdtunk probalkozni az elso babaval, de most nem jott ossze, next time :) egyszer ugy is sikerul.... de jo lenne minel elobb :)
2013. máj. 20. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!