Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimaradt a menstruációm, az...

Kimaradt a menstruációm, az orvos 10 mm-es felritkulást látott, de a tesztek negatívak. Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátsó gyógyszer váltását követően a következő hónapban kimaradt a mensim. A kimaradás utáni héten rögtön orvoshoz mentem. 10mm-es felritkulást látott, és 3 hét múlva kell visszamennem. Kétszer volt barna folyásom, ezért egy héttel később újra orvoshoz fordultam, de még a hüvelyi ultrahanggal sem tudott semmi biztosat mondani. A kimaradás óta 3 hét telt el, minden héten tesztet csináltam, és mindegyik negatív lett.

Több állapotos vagy kisgyerekes ismerősömtől is azt hallottam, hogy az első hónapokban hozzám hasonlóan tünetmentesek voltak, én mégis aggódom, hiszen nagyon vágyom a kisbabára.

Másfél hét múlva lesz az újabb hüvelyi ultrahangom.

Szerintetek ezek alapján lehetek terhes?

2013. máj. 19. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A 10 mm-es felritkukás kevés terhességhez!!!
2013. máj. 19. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Még akkor is, ha nagyon az elején vagyok?

Akkor miért küldd újabb vizsgálatra?

2013. máj. 19. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

3hét kimaradt menstruációnál már látni kellene a babát is, a 10 mm kevés, sajnálom :( Tudom, milyen rossz ez, mi 4 évet vártunk a babára

Nekem sem volt semmi tünetem, de a baba határozottan látszódott már, és a teszt is erős pozitív lett. Talán a következőn megnézi, van-e ciszta, vagy más elváltozás.

Azért nagyon szorítok!

2013. máj. 19. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon az elején vagy, akkor is 20-40 miliméternek kellene lennie, s még akkor sem biztos hogy baba, de a 10mm az nagyon kevés!!!
2013. máj. 20. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!