6 hónapos terhes vagyok az orvos szerint nem árt a babának ha szexelünk de én mégis félek. Milyen pózokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 13:39
1/5 Réti bubuzér válasza:
Bármilyet, a farkaspózt nem.
2/5 anonim válasza:
A farkaspóz az milyen? :)
Az nem a kutyapóz?
Amúgy bármit ami neked kényelmes.
Nekem pl. legjobban a kutyapóz jött be, és hogy neki háttal oldalt fekve. így nem zavart a hasam...
6 hónaposan azt kérdezték, hogy mikor szülök vagy ikrek lesznek? Úgyhogy a fiamnál a misszionárius szóba se jöhetett akkora volt a hasam... a hagyományos lovaglót utálom, viszont ott is ölben ülve háttal már jöhet...
3/5 anonim válasza:
Farkaspóz amikor apa leül a luk mellé és vonyít... :D
Én legalábbis így tudom...
Amúgy olyan pózba csináljátok ahogy neked kényelmes.
Sajna nekem csak kiskanál pózba volt jó, de mi már nem lehetünk együtt mert nyílik a méhszájam.
35 hkm
4/5 anonim válasza:
XD
Na az a legjobb :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kész vagyok a röhögéstől!!!!!!!!!!!!!!!
5/5 Réti bubuzér válasza:
Harmadik válaszoló nagyon képben van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!