Szerintetek beletrafáltunk volna?
Figyelt kérdés
Szóval régóta szeretnénk babát,de eddig gond volt a p.m-el..most 5.én viszont jók lettek az eredményeim,ezért elkezdtünk próbálkozni, de szerintem lekéstünk a p.ém-ről,mivel áprílis 19.volt meg utoljára és mindig 27-28 ciklusaim vannak,ma viszont nem jött meg...fáj a fejem,mellem és reggel kicsi hányingerem volt,de miután ettem elmúlt, csak aggaszt,hogy olyan érdekes érzést éreztem az alhasamban...szerintetek beletrafáltunk volna, és később lehetett az ovum, vagy mi ez?volt valakinek hasonló?2013. máj. 16. 12:41
2/10 A kérdező kommentje:
gondolod, hogy az 5.ei aktust már kimutatná?
2013. máj. 16. 13:00
3/10 anonim válasza:
azt még biztos nem, de ha nem jött meg, gondolom előtte is voltatok együtt..... :-)
4/10 A kérdező kommentje:
voltunk igen, de csak megszakítással, 5.étől próbálkozunk csak :)
2013. máj. 16. 13:10
5/10 anonim válasza:
Szia. Nekem 6-an volt pem :) ma teszteltem igaz halvany de jol lathato pozitivat :) xepillel. Probald meg hatha mutatja :) drukkolok :)
6/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó :) te mikorra nem vártad?
2013. máj. 16. 13:45
8/10 A kérdező kommentje:
Ha addig nem jön meg ,akkor szombaton,vagy vasarnap :) érdekes,mert ha lenne baba a vőlegényem szülinapján fogant :)
2013. máj. 16. 14:17
9/10 anonim válasza:
5. vagyok :) meg nem elem bele magam, koszonom :)20-ra nem varom :) remelem nem is jon meg :) semmi mensire utalo jelem nincsen. Ugyh meglatjuk mi lesz :)
10/10 A kérdező kommentje:
20-ra? akkor szépen kimutatta már a tesz :)
2013. máj. 16. 14:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!