Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vetélek el?

Ugye nem vetélek el?

Figyelt kérdés
Április 12-én volt meg utoljára, és tegnap teszteltem ami pozitív lett! Ma elmentem a nőgyógyászhoz, mert görcsölök és ma ahogy megemeltem felfele a lépcsőn a kislányomat babakocsistól, barna enyhe folyás jött belőlem! Azóta semmi csak görcsök!:( A nőgyógyász 16 mm-es megvastagodott nyálkahártyát látott! A magnéziumot szedem itthon és persze próbálok pihenni is amennyire csak tudok!
2013. máj. 15. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
terhesen nem emelgetünk 25 kilókat! ne aggódj, elvileg ennyitől nem lehetett baj, de inkább ne emelj!! kíméld magad! ha a folyás nem marad abba, holnap menj vissza.
2013. máj. 15. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg minél kevesebbet emelni, cipekedni. Kevés barna folyástól még nem lehet baj, de ha továbbra is emelgetni fogod a lányod babakocsistul, akkor nagyobb baj is lehet. Én a helyedben (mivel félteném a babát), visszamennék a dokihoz és megmondanám, hogy írjon fel gyógyszert a barnázás miatt. A magnézium is jó, de kellene valami gyógyszer is mellé.
2013. máj. 15. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
MOndtam neki, hogy írjon fel duphastont vagy mit, de azt mondta hogyha elakar menni akkor vérrel együtt kiürül belőlem. Addig nem akar gyógyszert felirni, míg nem lát semmit az ultrahangon! Ha 2 hét múlva lát petezsákot akkor ír fel!
2013. máj. 15. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez történt meg (most vagyok 26 hetes :)), szinte szóról szóra. Egyik nap pozitív teszt, másnap barnás folyás. Rohantunk a nőgyógyászati ambulanciára, ahol már nem látták a folyásnak nyomát se, csak egy 7 mm-es embriót akkor szívműködés nélkül. Rá egy hétre pontosan, ismét barnás folyásom volt, rohantunk az ambulanciára, ismét ultrahang, vizsgálat, már 1,4 cm-es embriót láttak, szívműködéssel. Kérdeztem, hogy mi a szösz lehet ez az állandó barnás folyás? Azt mondták, hogy koraterhességnél gyakran előfordul, nem feltétlenül jelez vetélést, legtöbbször normális életjelenség. Az oka változó. Van, akinek a szervezete úgymond "emlékszik" a mensesre és próbálkozik, de már ugye a hormonok miatt nem lehet. Az én esetemben az volt a kiváltó ok, hogy a baba akkor csatlakozott a vérkeringésemhez, és ez megbontotta az erek falát, amelyek közül pár elpattant és bevéreztem. Kaptam rá Rutascorbint, az erősíti a vénák falát, biztos, ami biztos táppénzre küldtek, és napi min. 3x1 szem magnéziumot kellett szednem. (De megkaptam, hogy igény szerint növelhetem napi 2x3 szemre is az adagot.)

Szóval, elsősorban pihenj, ne emelgess! Sok esetben nem baj a barnás folyás, de nem kell kihívnod magad ellen a sorsot. Egyébként ha megjön, az se jelent feltétlenül bajt, mivel előfordul, hogy egyes nők terhesség esetén is menstruálnak egy darabig (van, aki végig.)

2013. máj. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!