Negyedik emeletem lakom, tegnap derült ki, hogy végre babás vagyok! Viszont van egy kis súlyfeleslegem, naponta 3x-4x muszáj megmásznom az emeletet, jól ki is fulladok! Nem árt ez a terhesség elején? Ugye nem vetélek el a sok lépcsőzéstől?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 11:33
1/4 anonim válasza:
Ha minden rendben van a terhességgel, akkor nem, ezek szerint a lift nélküli panelosoknak nem lenne babája. Szépen lassan menj, hogy ne fulladj ki, mert akkor nem lesz elég oxigéned, és rosszul lehetsz. Ráérősen menj, ha kell indulj kicsit korábban.
2/4 anonim válasza:
ha fulladsz, áll meg egy kicsit a lépcsőfordulóban pihenni, fújd ki magad, vegyél mély levegőt. és lassan menj, inkább indulj el kicsit hamarabb. ne félj, nem lesz baj :) ez a kis mozgás lehet még jót is fog tenni a túlsúlyodnak :)
3/4 anonim válasza:
Nem árt, jót fog tenni egy kis mozgás.
Én terhesen nem is szálltam be a liftbe (kilencediken lakunk), direkt testmozgásnak használtam a lépcsőzést.
4/4 anonim válasza:
Szia, én is a negyediken lakom lift nélkül :)... és mindig kifulladok mire felérek.. napi többször fel kell jönnöm... de semmi gondot nem jelentett a babónál...
27+5 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!