Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem vetélek el?

Ugye nem vetélek el?

Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok. Mára enyhén világosbarnás folyásom lett és kicsit viszket is. Jövő héten mennék a dokihoz. Heti egyszer szeretkezünk a férjemmel, mostanában voltam strandon. Nem értem mitől lehet. Félek, hogy baj van.
2009. aug. 3. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha viszket, akkor szerintem összeszedtél valami gombát és a folyás is attól lehet.
2009. aug. 3. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
lEHET HOGY "CSAK " VALAMI GOMBÁD VAN. sZERINTEM HAMARABB KÉNE KONZULTÁLNOD A DOKIDDAL.
2009. aug. 3. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én elmennék az orvoshoz a helyedben.Biztos nincs baj,de inkább nézettesd meg.Lehet,hogy csak valami nyavalyát kaptál el,de azt is kezelni kell időben,mert az is okozhat bármit.Nekem is volt ilyesmi a terhességem alatt,de nem lett baj belőle.Ne ijedj meg,de menj el orvoshoz!

2009. aug. 3. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Szia!Nem lehet hogy a strandon elkaptál valamit?Szerintem menj dokihoz mert az sem jobb ha valamit elkaptál jobb minnél hamarabb kezeltetni! Sajnos a terhesség alatt fokozottabban kell ügyelni!Ha magán dokid van szerintem akkor menj Sztks-hoz mert ha van valamid arra ő is tud adni gyógyszert!

Boldog babavárást:) És vigyázz magatokra

38 hetes km

2009. aug. 3. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kicsit megnyugodtam. Igyekszem addig is pihenni.
2009. aug. 3. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne pihenj most, hanem irány az ügyelet! Kismama vagy, tehát minden ilyen dolgot ki kell azonnal vizsgálni. Lehet hogy gomba, de lehet hogy más, ezt csak a doki tudja megmondani, és inkább előrelátó legyél és parás, minthogy utólag legyen lelkiismeret furdalásod ha történik valami hogy miért nem mentél el orvoshoz.

Nekem így kezdődött a 12-ik héten.

2009. aug. 3. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

"Ugye nem vetélek el?" - Tetted fel a kérdést!

Így akkor Te is hallottál arról, hogy a barna folyásból vetélés is lehet. Ilyenkor a kismamák elmennek orvoshoz, nem a net előtt várnak válaszra. Én nem tudnék nyugodtan a gép elött ülni, miközben nem tudom, hogy mi van a babámmal. Ha dokid 2 hét mulva hív vissza, akkor 2 hétig rettegsz, hogy mitől van/volt ez a folyás?

Ha baj van, nem kell vele foglalkozni, hogy SZTK-ba v. ügyeletre mész. Egyszer ki lehet bírni, hogy más doki nézzen meg. Sajnos 2 babát veszítettem el, ezért a felháborodásom. Kívánom, hogy ne legyen semmi bajotok!

2009. aug. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!