Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény? Vagy most már...

Van még remény? Vagy most már nincs?

Figyelt kérdés
Görbém: [link]
2013. máj. 13. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos hiányos a görbe, egyébként remény mindig van:) nekem leesett a hőm a ciklus végén, amikor állapotos lettem..
2013. máj. 13. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nem vagy terhes, meg fog jönni. :)
2013. máj. 13. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Még csak 3-4 napja volt peteérésem. 36 napos ciklusaim vannak. Eléggé korai lenne, hogy megjöjjön ..
2013. máj. 13. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ezt nézzük akkor remény még van! A hő leesés lehet hormonváltozás is!

kitartás! hamarosan kiderül, de korai még bármit mondani

2013. máj. 13. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Második válaszoló, ilyet írni...ráadásul mosolyjellel...úgy három napja volt kb. ovuja a kérdezőnek, azt nem látod, hogy az előző ciklusa is 34 napos volt?

Na mindegy, kérdező, persze hogy van remény, hisz mint írtad, nemrég volt ovud. Egy kis visszaesés sosem baj, nem kell tankönyvinek lennie a görbédnek.

Simán feljebb lehet holnap, azután meg eshet megint 1-2 tizedet, nem probléma ez még. Az lesz a mérvadó, hogy egy hét múlva hogy állsz:) sok sikert

2013. máj. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!