Mi történik most a szervezetemmel?
Szerintetek, megvolt a peteérésem, ha igen mikor lehetett? Miért ilyen a hőgörbém? Pajzsmirigy alul működésem lehet? Volt már valaki, akinek hasonló volt a görbéje, teljesen lemondott a babáról, de még is kiderült, hogy állapotos? Köszi a tapasztalatokat.
Voltam már nődokinál és endokrinológusnál is, de nem igazán találtak gondot. A ciklusom, viszont, mindig is össze-vissza hosszúságú volt, hol rövidebb, hol hosszabb.
Én pedig jó endokrinológust tudok. :-) Felírja a metformint, pajzsmirigyedre is ad gyógyszert, és kapsz diétás tanácsokat, emellett rendszeres mozgás, és pár hónap után van esélyed babásodni.
Én is vidékről utazom fel hozzá Budára, de szerintem 3 havonta egyszer ki lehet bírni, és nagyon megéri. Itt a honlap címe, elérhetőséggel, árlistával :
Mielőbbi babásodást kívánok!
Ha megnézné, még valaki, most ilyen a görbém. Szerintetek a hosszú ciklus ellenére, lehet baba a dologban?
36-37. ciklusnap között volt peteérésed.
Együttlét jókor.
Hát szurkolok!
A korábbi görbéid most nem nyílnak már meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!