A beágyazódás kb hány nappal a nemvárt előtt történik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:13
1/6 anonim válasza:
28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésőbb két nappal a menses előtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztből. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden működhet máshogy :)
2/6 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,csak igy pont az átlagra voltam kiváncsi,köszi a választ! :)
2013. máj. 7. 10:22
3/6 anonim válasza:
amúgy ha a pé. időpontját tudod, mondhatni, hogy attól 7-12 nap kb.!
4/6 A kérdező kommentje:
És az h is van? Ha pl a ciklusom 30napos akkor a 16.napon volt a pé? V a 14.en? M erről több félét olvastam már. Ezt is cs úgy általánosságban kérdem.
2013. máj. 7. 10:39
5/6 anonim válasza:
elvileg félidő. de ha konkrétan érdekel, akkor ovuteszttel nyomon tudod követni és/vagy hőmérőzéssel.
6/6 A kérdező kommentje:
Még csak az első hónapunk,szal rábizzuk magunkat a véletlenre:)
2013. máj. 7. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!