Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Febr. 18.-án 33 napos ciklus, márc.18.-án 25 napos ciklussal,április 33. napnál tartok,és még semmi! Reggelente émelygés,hány inger,enyhe alhasi fájdalmak kb. 3-4 napja! márciusban 24;28;31-én voltunk együtt a párommal,meg szakítással védekezünk,nem szedek semmit. Szerintetek mi ez????2013. ápr. 24. 11:32
5/14 A kérdező kommentje:
Tesztelni nem merek,nem akarok csalódni,nagyon szeretnék egy kisfiút...félek!:(
2013. ápr. 24. 12:04
6/14 anonim válasza:
de akkor miért megszakítással védekeztek? Nehezebben fog úgy összejönni :(
7/14 A kérdező kommentje:
Mert a párom még nem szeretne! :(((
2013. ápr. 24. 12:17
8/14 A kérdező kommentje:
Most teszteltem...negatív! :( :'(
2013. ápr. 24. 12:51
9/14 anonim válasza:
Ha nem jön meg még szombatig akkor tesztelj megint reggeli vizeletből.
A pároddal pedig beszélj szerintem. Biztosan szorongsz is amiatt, hogy ő még nem akar. Ez lehet oka annak, hogy nem sikerül...amellett, hogy megszakítással jelentősen csökken az esély.
Szurkolok nektek.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok!Remélem szombatig nem jön meg!Van már egy gyönyörű kislányunk aki 4 éves, ő is nagyon vágyik egy testvérre.A párommal csak most nem akar,5 év múlva szeretne,de akkor mindenképp! Sajnos mostanában nem jövünk ki valami fényesen,és lehet hogy a sok idegeskedés is közre játszik a csúszásban. Van ilyen egyébként h a sok stressz miatt nem jön meg valakinek?
2013. ápr. 24. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!