Mi történik ilyenkor a szervezetemmel?
akkor sztem kezdj el immunt erősíteni, de nagyon. mert különben ez így fog menni még jó sokáig. reklámoznak most vmilyen tőzegáfonyás cuccot, sztem aztis kipróbálhatod.
mindig tartsd melegen a derekad, úgylátszik te különösen érzékeny vagy erre. vegyél ilyen derékmelegítőt.
és eszembejutott még az is, hogyha húgyúti gyulladásod is szokott lenni, akkor lehet h a szervezetedben van vmilyen baktérium, ami ugye a vizelettel távozik, és ez produkálja folyton a gyulladásod. régebben nekem is mindig ilyenvolt, amikor volt vmi betegségem. a vizeletből a baktériumok begyullasztották a hugyutakat is, és mindig csípett meg minden bajom volt. ez fiatalabb koromban volt, utána elmúlt magától.
na szóval, első lépésben kezdj el immunt erősíteni, meg igyál olyan tőzegáfonyát, ha nem válik be, akkor sztem látogass el a háziorvosodhoz, mert lehet h a szervezetedben van vmi egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!