Segítene valaki? Nem tudom mi történik velem?!
Elkezdtem szedni a Diane35 fogamzásgátlót! Beszedtem az első 21szemet. Eközben voltunk a párommal gumi nélkül együtt,de nem nem élvezett belém. Hétfőn szedtem be az első levél utolsó szemét.Kedden kellett volna megjönnie,de nem jött meg még azóta sem. Tudom,hogy mivel most szedek először ilyen gyógyszert,még hozzá kell szoknom és nem napra pontosan jön még meg,de félek,hogy mégis van valami baj. Ugyanis kedden a szünet első napján már belém élvezett.
Szóval most 21napnyi gyógyszer van bennem és utána belém ment.
Szerintetek van esély a terhességre így?
Másik kérdésem,hogy lehet emiatt a gyógyszer miatt gyomorsavam? mert iszonyúan marja a gyomrom és nem tudom ennek köze van-e a gyógyszeremhez.
Tudom,ezeket mind tudom.
Engem most az érdekel,hogy ha rendesen beszedtem a 21napot és akkor élvezett belém másnap,amikor amúgy sem kell bevenni gyógyszert,hanem meg kellett volna jönnie,akkor teherbe eshettem-e?
Mondta a doki,hogy normális lesz,ha még össze-vissza jön meg,de én félek.
az alapprobléma, hogy a diane 35 NEM fogamzásgátló
a másik probléma, hogy nem olvasod el rendesen a betegtájékoztatót, ahol a mellékhatások, a szedés módja és a védettség kialakulása is le van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!