Mi történik velem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Na szóval... Furcsa szagú a hüvely váladékom hüvelytabletta használata óta (előtte tök semleges volt, szinte nem is volt szaga, most olyan nem is tudom... talán punciszagú). Az utolsó menstruációm is furcsa volt, legalábbis a 4.5.-napon - nyálkásszerű. Nem rég múlt el a menstruációm, de még mindig vannak alhasi görcseim, és pattanások nőttek az arcomon (tudni kell, én nem vagyok pattanásos típus, csak menstruáció ELŐTT jelenik meg két-három). Bár kezd kevesebb lenni. Székletrekedésem is van.
Rákerestem neten, azt írták, ezek lehetnek a terhesség tünetei is. Valóban aktív nemi életet élek 1 éve, viszont nincs hányingerem, rosszuléteim, nincs szagundorom, nem kell állandóan pisilnem, nem vagyok fáradt, nincs fokozott étvágyam. Nem érzékenyek a melleim se.
Vegyek tesztet, hogy biztosra menjek?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!