Mi történik most velem? Most volt ovulációm? Elmenjek nőgyógyászhoz?
18 éves vagyok, és nagyon megszenvedek a női léttel. Mindig szörnyen fáj a hasam, a mellem, a fejem, hányingerem van menzesz előtt, és szörnyen kínlódok órákig. Ez eddig csak akkor volt, amikor megjött. De most, a 16. napon valami nagyon különöset vettem észre. A hüveleyemből valamilyen átlátszó, nyálkás valami jött ki, amit ki lehetett kb húzni (bocsi, ha undorító). Olyan volt, mintha folyna az orrom, csak ez átlátszó volt. Ez minek a jele?? A peteérésnek? Vagy valami másnak?
Emellett a mellem iszonyat módon fáj, de csak a jobb. Teljesen meg van duzzadva, benne a nyirokcsomók óriásiak, kemények, és a bimbóm körül szörnyen fáj minden apró érintésre, szinte sírni tudnék annyira. A nőgyógyász most nincs egy hétig, mit csináljak? Utána mindenképp elmegyek. Ja, és még sosem vizsgált meg ott "lenn", és kíváncsi vagyok, hogy olyankor miben érdemes menni (szoknya?) valamint kell e valamilyen előzetes dolgot csinálnom. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
18/L
Mi az, hogy vigyáztatok? Hogyan védekeztetek?
Egyébként a nyálkás folyás lehet jele a peterésének. Hány napos a ciklusod?
Védekeztünk.
28-30nap, legközelebb pont teliholdkor kell megjönnie, és az előző teliholdnál jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!