Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok? Adjam fel...

Mit tanácsoltok? Adjam fel vagy várjak még? Úgy érzem az én érveim, véleményem nem számít! Belefáradtam a várakozásba, az ígérgetésbe!

Figyelt kérdés
Hónapok óta ez van,majd ha házunk lesz,albérletre nem szülök,tegnap két csomag 10-db-os óvszert vett a párom és ami még itthon van, úgy sejtem 3-4 hónapig még biztos nem akar gyereket.Ketyeg a biológiai órám,lassan 36. leszek.
2013. máj. 12. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Míg megszületik a gyerek az még + 9 hónap, szóval 1 évig még biztos nem akar!!!

Vannak ilyen Palik, higy majd majd, s a végén mást keresnek, a csaj meg öregem ott marad hoppon!

Gondolj bele , 36 évesen ha most mással megismerkedsz, 2/-3 év után babát akartok, 40 leszel mire szülsz!!!!

Már most el vagy késve, valamit lépned kell!!

Vagy kidobod a gumikat, vagy meg keresel mást, aki úgy gondolkodik mint te!!!

2013. máj. 12. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ültesd le és mondd el neki, hogy döntenie kell, mert neked már elég a várakozásból. Ha nem akar gyereket, legyen annyira tisztességes és mondja meg, ne rabolja az idődet, mert akkor keresel mást, vagy vállalsz egyedül babát. Szerintem húzza az időt. Egyetértek az elsővel, majd egyszer bekattan, hogy mégis gyereket akar, és elhagy, mert te már kifutottál az időből.

Az egyik ismerősöm ezt csinálta, leültette és közölte, hogy nem akarja erőltetni, mert gyereket csak akkor szabad vállalni, ha mindkét fél szeretné, és ha ő nem akar, megérti és tiszteletben tartja, de akkor elválnak útjaik, mert ő meg tartsa azt tiszteletben, hogy a másik gyereket szeretne. Azt mondta a pasi szakítsanak, ő nem akarja, szétmentek. A barátnőm fél év múlva kezdte intézni a mesterséges megtermékenyítést, mire mindent lefixált, a pasi visszajött, hogy mégiscsak nagyon szeretné, és nem akar nélküle, így a végére összehozta a doki, hogy a mesterséges megtermékenyítéshez ő adja az anyagot. AZóta 2 gyerekük van, és a csaj most várja a harmadikat. Csak egy kis lökés kellett.

Ezért gondolom, hogy legjobb az őszinteség, mondd el neki mit érzel, és hogy csak két lehetőség van - együtt babával, vagy külön. Így legalább tiszta helyzetet teremtesz. Drukkolok nektek!

2013. máj. 12. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet ertek az elottem szoloval!!!!

Szoritok neked!!!

2013. máj. 12. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a pasi?
2013. máj. 12. 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Én vagyok a Nő,ősszel 36.éves leszek.

Ha 4-5 hónap múlva akar majd a párom belevágni a babaprojektbe és ha elsőre is sikerülne akkor is 37.éves lennék a szülésnél.De mi van ha hosszú hónapokig nem sikerül majd?!

Leültem vele beszélni,de csak a házat és az albérletet hajtogatja,nem számít hogy én mit gondolok.

Ő eldöntötte és kész!

2013. máj. 12. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy neked sem a saját ház, sem a sok pénz nem okoz örömet, és nem szeretnél 60 évesen ráeszmélni, hogy miközben azért hajtottál, hogy jólétben élhess, élni elfelejtettél. Mindenkinek csak egy élete van, amit úgy kell élnie, ahogy ő szeretné, nem úgy, ahogy mások jónak gondolják - mert akkor csak elvesztegetett idő az egész élete. Figyelj, mivel ennyire szeretnél gyereket, két lehetőség van: vagy a pasid csak fél, és igazából ő is szeretne, de retteg a felelősségtől és egy lökés kell neki, hogy működjön a dolog, vagy szétmentek.

Viszont ha szétmentek, akkor mihamarabb, hogy ne vesztegesd tovább az idődet, mert ha csak hiteget téged, akkor így is úgy is szétmennétek, csak számodra nem mindegy, hogy mikor.

Még mindig úgy gondolom, hogy ültesd le, és mondd meg neki kerek perec, hogy ha az ideális körülményekre vártok, akkor soha nem lesz gyereketek, és te ezt nem vállalod. Ahogy írtam korábban, nem kényszeríthetsz rá semmit, amit ő nem akar, viszont ez visszafelé is igaz. HA nem akar gyereket, semmi jogod rákényszeríteni, hogy legyen, de neki sincs joga téged gyermektelenségre kényszeríteni. Minél hamarabb kerítsd sort a beszélgetésre, és ne hagyd magad a pénz és házdumával lerázni. Remélem minden jól alakul majd.

2013. máj. 12. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idő, míg házat tudtok venni, ugye manapság igen nehéz.

Szerintem a párod egyáltalán nem akar gyereket. Ezt úgy értem, hogy ha a házat is hitelre veszitek, akkor se lesz több pénzetek, mint ha albérletben lennétek. Tény, hogy gyerek mellett nehezebb félretenni házra, nem tudom hogy álltok, de tényleg nem vagy már fiatal. Meg nem is az, hogy 40 évesen nem lehet szülni, mert lehet, nincs azzal gond, persze érdemesebb több vizsgálatot elvégezni, de gondolj bele, 60 éves leszel mire a gyerek 20 éves és lehet még tanul is. Lehet, mire unokád születne, te már 70 éves leszel. Persze 2-3 év nem olyan sokat számít neked már ilyen szempontból, igazság szerint már tényleg el vagy késve.

Mindenképp most el kellene kezdeni a próbálkozást, mert ugye minél idősebb a nő, annál nehezebben esik általában teherbe, lehet ha most elkezdtek próbálkozni, akkor is 1-2 év mire sikerül.

Úgyhogy szerintem a párod nem akar gyereket és kifogás az, hogy azért mert albiban laktok. Ha lakáshiteled van, akkor is fizetsz mondjuk pl. havi 100 ezret, meg albira is kifizeted ezt a pénzt.

Nem írtad, hogy a párod hány éves és mióta vagytok együtt, de ha szeretne családot és régóta együtt vagytok, akkor már 26-30 évesen is gondolhatott volna a saját házra, lakásra és közel 40 évesen ez már nem lenne gond, hiszen ha egy férfi kb. 40 évesen gyereket akar már, akkor a körülményeket előtte teremti meg veled együtt és nem mondogatja közel a 40-hez, hogy még várjunk. Ha ezt teszi, szerintem tényleg nem akar gyereket még.

2013. máj. 12. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

A párod hány éves?

Én sem nagyon várnék a helyedben. Nyilván nem ugranék rögtön a kapcsolatból, de párszor próbálnám megbeszélni, és ha nem, akkor bizony elhagynám.

Hidd el, egy pasi sem ér annyit, mint egy gyerek. Ez most lehet, hogy hülyén hangzik, de a fiamat mindenkinél jobban imádom. A férjem megcsalt, és el is váltunk. Tapasztalatból mondom, hogy az élet nem áll meg, boldog párkapcsolatban élek egy sokkal jobb emberrel. Szóval én azt mondom, hogy a gyerek a legfontosabb, minden más azután jön (nem, nem azért hagyott el a férjem, mert leszartam a gyerek miatt... gondolom megkapnám. :)) )

2013. máj. 12. 13:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Ha minden jól megy ősszel tudunk házat venni,ha megkapjuk a hitelt,ha lesz olyan ház amit megtudunk venni.Túl sok a ha.....

A párom ősszel lesz 35.

2013. máj. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!