Aki jövő hétvégére nem várja, velem tartana a várakozásba?
Szia!
Én 11.-ére,de ma voltam hcg teszten laborba és 117-es lett,tehát babás vagyok
Már kapom az utrot is
Első clostis hónapom volt
Szia!
Én 14.-én tesztelek,tehát jövő hét szombaton!!!
Én semmi érdemlegeset nem érzek még,de anno a kisfiamnál is a legerősebb tünetem az elején az volt,hogy minden percben el akartam aludni!:)Ez azóta is fenáll csak most köszönhető a kétéves kis örökmozgó úrnak,úgyhogy ez most nem a legbiztosabb jel!!:))
Te ,hogy vagy?
sziasztok!
Én is hónapok óta próbálkozok!
Azt hittem össze jött talán még az előző hónapban ezért lelkesen teszteltem szerdán persze negatívat!
De nekem a mensim utolsó napján együtt voltam a párommal ez egy szombati nap volt az követő hét szerda óta folyamatosan fájnak a melleim... de van hogy nagyon van hogy kevésbé semmi más tünetem nincs. Már kicsit el is keseredtem. A terhes vitamintól híztam is abba hagytam így is túl súlyos vagyok 90 kg lettem a hét elején 87 .
Nem ettem többet :( biciklivel járok dolgozni napi kb 30 perc. tornázgatok is. Ugróköteleztem a hó elején de abba hagytam a mellfájás miatt hátha baba van benne, kb a második héten ( mellfájástól) volt olyan nap mikor a petefészkem éreztem szurkáló érzést is, Félek mindent bebeszéltem magamnak de a negatív teszt óta is fáj a mellem. Ha most megjön elmegyek a dokihoz mitől fájnak a cicik. szurkolok. jövőhéten valamikor nem várom hét második fele.... türelmetlen vagyok tele reményekkel.
Sziasztok.Én kicsit offolok.
Az előttem irótól kérdeznék!:)
Én is 87 körül mozgok de van amikor kevesebb a súlyom.
Neked ez az első babád lenne?Voltál orvosnál hormonok miatt?
Nekünk ez az 5.hónap hogy próbálkozunk de szó szerint be vagyok tojva,hogy a hormonok miatt majd nem lehet gyerekem mert túlsúlyos vagyok.
Te mit gondolsz erről?Remélem nem bántottalak meg semmivel,de úgylátom közvetlen öszinte ember vagy te is:)
szia!
Én jojozok hol kevesebb hol tobb a sulyom. Tavaly voltam dokinal nem volt semmi bajom de akkor csak én akartam a babát a párom nem ..
így nem is lett baba , védekeztünk...
Bár azért furcsálom hogy 5 év alatt még nem lettem terhes mert az esetek többségében gumival de volt hogy sehogy nem védekeztünk rábíztuk magunk az életre. Nem jött a gólya. de most mindketten akarjuk én nem tudom szavakban elmondnai. Ha most nem jön össze akkor intezíven fogyózok mert ez a súly megijesztett, Ha össze jött utánna néztem akkor meg próbálok majd jól jókat kevesebbet enni hogy ne nőjjek erre még.
Olvastam egy csaj írta hogy a barátnője norbi update 1 kajákat evett és kisebb súlyal ment szülni mint ahogy terhes lett.... Ez éltet !
szurkolok mindenkinek
te nem érzed úgy hogy a nagyobb darab anyukákat lenézik ?
nem igazan sikerult nagyon megfogalmaznom ez mar az 5 ejszakas muszakom a heten es nem nagyon tudok aludni..
szoval picit faradt vagyok bocsika. ettike
Szia!
Szerintem is lenézik a nagyobb súlyú nőket és beléjük beszélik,hogy a nagy súly miatt nem birnak szülni mert hormonzavarosak!
Hát én nem hiszem ezt el.mert több példát is láttam rá,hogy nagy súllyal simán teherbe estek.
Én voltam orvosnál kivizsgáláson de csak álltalános kivizsgáláson és ott rendben volt minden.Se ciszta,se gyulladás se folyás se semmi.
Amúgy a súlyom nekem is ugrál,hol több,hol kevesebb.
Mondjuk én az utóbbi 4 hónapban hiztam is rendesen mert összeköltözötem a párommal és amióta itt lakom nem dolgozom:S
A fogyókúrába meg már belefáradtam.Mindig fogyókúráztam amióta az eszem tudom de egyálltalán nem akarok már!
Próbálok keveset enni és este 6 után már semmit sem eszek,mondjuk igy már lement 1 kiló 1 hét alatt.
Én drukkolok,hogy sikerüljön neked is meg nekem is:)
még pár nap és kiderül. Nekem nehezíti az egész helyzetet hogy mi hiába élünk együtt a páromal hétköznap pesten dolgozik. Hétvégén éjszakás vagyok hogy nappal együtt lehessünk és ha pénteken éjszakás vagyok általában a szombat vasárnap szabad. Most 3 estéből 3 at alszunk külön. Találkoztunk reggel. Hoztam neki lángost ment vidékre maszekoni mivel két napos munka messze ment az unokabátyéknál alszik.. mondom én erre hogy így hogy jön össze? hiszek a spontán peteérésben vagy hogy nem csak egyszer félidőben volt...
Bár bele gondotam hogy én így nagyon egyedül maradok a gyerekkel majd és a terhességgel is de nem mindegy mennyit hoz haza... Utálom ezt apénzt dolgot de dupla annyit hozott haza ebbe a hónapban mint én-
és az se volt rossz amit én kaptam---
a helye megvan építkezni fogunk szóval nem élvezhetjük ki nem költhetem el. Pedig kinéztem egy nagyon jo babakocsit ... szines 3 kereku eros nagy gumival ami jo lesz ha keszen lesz a hazunk mert kiskertekbe koltozunk.
Na jo hosszura sikeredtem :)
mikorra nem varod melyik nap?
esetleg privatba?
kismajom20@citomail.hu
Nekem még csak most lesz peteérésem:)
Még mesze vagyok a nem várttól.
Csak beolvastam ide és láttam a hozzászlásod.
És kiváncsi voltam te mit mondasz erre:)
Én is szoktam nézegetni babakocsikat meg kiságyat stb.,de erre még ráérek.
Majd ha már tuti a baba akkor megveszem őket apránként,de szerencsére kapok sógornőmtől cuccokat.
Nekünk már megvan a házunk,vagyis a páromé de szerencsére nekünk nem kell építkezni.Most lett felújitva, tehát még birja egy darabig:)
Kertes házunk van nekünk is.
Szerintem sikerülhetett az vagy figyeled a peteérésed mikor van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!