Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki jövő hétvégére nem várja,...

Aki jövő hétvégére nem várja, velem tartana a várakozásba?

Figyelt kérdés
Mikor volt ovutok? Van görbétek? éreztek esetleg valamit?
2010. aug. 6. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

legalább nem csak egy feszt arról beszélünk :)

nem figyelem konkrétan ...

Mindjárt itt a szerda ! :) . Bár ami aggaszt hogy kezdenek a pattanások elő jönni mint mikor megjön előtte...

2010. aug. 8. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Hello lányok, én péntekre nem várom. 30-án volt az ovum, sajnos csak másnap reggel tudtunk együtt lenni, de remélem, még időben voltunk. Érezni MÁR nem érzek semmit. Egészen idáig borzasztóan fájt a mellem, most meg inkább csak érzékeny a mellbimbóm. 2 napja görcsölget a petefészkem, és húz a hasam alja. Ennyi.
2010. aug. 8. 10:26
 13/17 anonim ***** válasza:
szurkolok!!!!!!!!!!! Mindenkinek!!!!!!!
2010. aug. 8. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
csatlakoznék az előttem szólóhoz:-)))))))
2010. aug. 9. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
valakinel valami?
2010. aug. 10. 00:30
 16/17 anonim ***** válasza:

szia!

Én vasárnap elszédültem le kellett ülnöm :)

hozzá tartozik hogy 4 nap alatt aludtam kb 7-8 órát... nem tudtam aludni éjszakás voltam... vasárnap a párom tusolt a gőzben rosszul lettem... szédültem a fejem is fájt piucit. pár napja szokott lenni hényingerem a torkom a gyomromban érzés. A tescoban ma reggel a húsban volt egy zöld folt öklendeztem tőle... nem vagyok ennyire finnyás. az epres joghurt szaga se jött be.... Ma vagy holnapra nem várom semmi jele :) remélem 9 hónapig nem is találkozunk :)

2010. aug. 10. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:

megjött minden barnázás nélkül...

Én vagyok a vasárnapi szédülős mell fájos!

Így viszont el kell hogy menjek az orvoshoz mert 4 hete fájnak a melleim..

2010. aug. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!