Ki, hány éve vár babára? Lányok, én már nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, belefáradtam?
Ti hogy álltok, én végig izgulom a fél hónapot a peteéréstől a mensiig.
Már sírni tudnék.
Ki hány éve vár babára?
Mi 1,5 évet vártunk. Aztán kiderült, hogy valamiért nincs peteérésem, szedtem clostilbegytet és másodszorra sikerült.
Tudom, hogy nagyon közhely és anak idején ölni tudtam volna, ha valaki ezt mondja, de nekünk akkor jött össze, amikor már nem érdekelt és más célokat kerestem magamnak. Elhatároztam, hogy leszakvizsgázom, beiratkoztam a zeneiskolába orgonálni... és most itt a bébi a pocakban!
Sok erőt nektek! Nem szabad beleroppanni, annyit semmi sem ér! Örülj, hogy van gy szuper párod, ha belegondolsz hány singli barátnőd van, aki évek óta pasira vár?
A lányomra 11 hónapot vártunk.A fiam az elsö ovutesztes hónapban sikerült.A lányomnál is kellett volna ovu tesztet használnom.
Te próbáltad már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!