Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, hány éve vár babára?...

Ki, hány éve vár babára? Lányok, én már nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, belefáradtam?

Figyelt kérdés

Ti hogy álltok, én végig izgulom a fél hónapot a peteéréstől a mensiig.

Már sírni tudnék.

Ki hány éve vár babára?

2010. szept. 1. 13:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én több,mint 10 évig vártam a babára....végül sikerült örökbefogadnunk egy tündéri kisfiút,aki a boldogságot hozta számunkra!:))Ti hány éve próbálkoztok?
2010. szept. 1. 13:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Nekem van már gyermekem, 1,5 éve próbálkozunk.
2010. szept. 1. 13:48
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

Mi 1,5 évet vártunk. Aztán kiderült, hogy valamiért nincs peteérésem, szedtem clostilbegytet és másodszorra sikerült.

Tudom, hogy nagyon közhely és anak idején ölni tudtam volna, ha valaki ezt mondja, de nekünk akkor jött össze, amikor már nem érdekelt és más célokat kerestem magamnak. Elhatároztam, hogy leszakvizsgázom, beiratkoztam a zeneiskolába orgonálni... és most itt a bébi a pocakban!

Sok erőt nektek! Nem szabad beleroppanni, annyit semmi sem ér! Örülj, hogy van gy szuper párod, ha belegondolsz hány singli barátnőd van, aki évek óta pasira vár?

2010. szept. 1. 13:48
 4/19 anonim ***** válasza:
5 évet vártunk majd miután sikerült olyan dokit találnom aki kiderítette mi a bajom első hónapban sikerült teherbe esnem.
2010. szept. 1. 13:58
 5/19 anonim ***** válasza:
szerintem is igaza van annak a hozzászólónak, hogy akkor van a legnagyobb esély, mikor nem görcsölsz rá. de most azt gondolod, h mondanád te, s lennék úgy én, ahogy te vagy. szóval nem szabad feladni, csak nem az kell legyen az elsődleges célja a szeretkezésnek. hányan esnek véletlenül teherbe, pedig nem is akarnak még gyereket... szóval kitartás
2010. szept. 1. 14:07
 6/19 A kérdező kommentje:
Már teszteket sem rendelek, mert elfogyott az előző adag teszt, ha kell ha nem teszteltem.
2010. szept. 1. 14:13
 7/19 anonim ***** válasza:

A lányomra 11 hónapot vártunk.A fiam az elsö ovutesztes hónapban sikerült.A lányomnál is kellett volna ovu tesztet használnom.

Te próbáltad már??

2010. szept. 1. 14:24
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben van, vettem egy csomó ovu+ terhes tesztet, szedek clostit, duphastont, pontos a ciklusom, mindig a 13. mapon van ovum, fel is megy a hőm, végig fent is van.:(
2010. szept. 1. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Párod rendben van?
2010. szept. 1. 14:32
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen, 26 millió, és 65 %-életképes, azt mondták, hogy jó.
2010. szept. 1. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!