Ki, hány éve vár babára? Lányok, én már nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, belefáradtam?
Ti hogy álltok, én végig izgulom a fél hónapot a peteéréstől a mensiig.
Már sírni tudnék.
Ki hány éve vár babára?
Sziasztok!Mi három éve várunk!Sokszor voltam a padlón mikor meg jött,sokszor hittem azt mindenféle kis apróságból,hogy talán most,aztán persze megint padló,párszor belekezdtem a vizsgálatokba is aztán vagy meguntam,vagy egyszerűen csak elkönyveltem,hogy pszichésen nem akar sikerülni,szedtem mindenféle vitamint hátha,és most ott tartok,hogy unom az egészet és nem érdekel(bár most is itt olvasgatok:))elegem van már magamból is!Majd lesz ami lesz!
Belefáradtam a folyamatos kínlódásba és beláttam,hogy tényleg nem azon múlik miket szedünk,milyen pózban vagyunk és meddig maradunk fekve a pozi ovuteszt utáni muszály akció végén mert ugye olyankor mi van amikor egy erőszakból,egy éjszakás kalandból vagy kiszállásos együttlétből fogan az új élet?
Majd a természet ad ha jónak látja!
Kitartás lányok!Higgyétek el a kiborulás sem segít én próbáltam!
Pussz!!!!
Szia!
Mi 5 éve nem védekezünk, és még mindig nem estem teherbe. Októberbe megyünk a Budai Meddőségi központba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!