Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, hány éve vár babára?...

Ki, hány éve vár babára? Lányok, én már nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, belefáradtam?

Figyelt kérdés

Ti hogy álltok, én végig izgulom a fél hónapot a peteéréstől a mensiig.

Már sírni tudnék.

Ki hány éve vár babára?

2010. szept. 1. 13:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Mi három éve várunk!Sokszor voltam a padlón mikor meg jött,sokszor hittem azt mindenféle kis apróságból,hogy talán most,aztán persze megint padló,párszor belekezdtem a vizsgálatokba is aztán vagy meguntam,vagy egyszerűen csak elkönyveltem,hogy pszichésen nem akar sikerülni,szedtem mindenféle vitamint hátha,és most ott tartok,hogy unom az egészet és nem érdekel(bár most is itt olvasgatok:))elegem van már magamból is!Majd lesz ami lesz!

Belefáradtam a folyamatos kínlódásba és beláttam,hogy tényleg nem azon múlik miket szedünk,milyen pózban vagyunk és meddig maradunk fekve a pozi ovuteszt utáni muszály akció végén mert ugye olyankor mi van amikor egy erőszakból,egy éjszakás kalandból vagy kiszállásos együttlétből fogan az új élet?

Majd a természet ad ha jónak látja!

Kitartás lányok!Higgyétek el a kiborulás sem segít én próbáltam!

Pussz!!!!

2010. szept. 1. 15:26
 12/19 anonim ***** válasza:
én 9 hónapja várok babára, azóta nem védekezünk. viszont én kb. 10 évig előtte fog.gátlókat szedtem, és kb. 3 hónapja állt helyre pontosra a ciklusom, és a görbém szerint van most már normálisan peteérésem is. szóval reménykedem, hogy most már nemsokáig várat magára a babucim...de ha ebben az évben nem jön össze, akkor januárban elmegyek az orvoshoz.
2010. szept. 1. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Lassan 1 éve várjuk és túl vagyok egy vetélésén! Sajnos, nem vagy egyedül!!! Sokan vagyunk, akik nagyon várják, h végre kisbabájuk legyen és ugyanilyen gyötrelem minden hónap!
2010. szept. 1. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
2 éve! Közben kiderült, hogy csak lombikkal lehet babánk, nálam van a gond. A férjemnek extra sok spermája van , 50 millió és ebbol 80% fürge.
2010. szept. 1. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:
26 millió nem annyira jó,inkább elfogadható.Az én páromnak 54 millió volt(nem emlékszem már a százalékra,de az is nagyon jó volt).Ezzel teherbeeshetsz,de sztem több idő kell hozzá,kitartás!Méhnykh. vastagsága rendben van?Párod szedjen E vitamint,ill. spermiumnövelő készítményeket!
2010. szept. 1. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,még annyit,h most találtam meg,h 20 millió alatt már fertilitás áll fenn.
2010. szept. 1. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én totál ugyanígy vagyok lassan 3 éve lesz h nem sikerül.Párommal állítólag minden ok.Kb olyan eredménye lett mint a te párodnak.Nekem eddig hormonok jók.Szóval itt tartunk próbáltam már ovu tesztet majdnem fejre is álltam szex után de semmi.Néha nagyon kész vagyok amikor megjön.Nem tudom mi lesz de néha úgy érzem h elfogyott a türelem és belefáradtam...szóval nem vagy egyedül együtt érzek.
2010. szept. 1. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 5 éve nem védekezünk, és még mindig nem estem teherbe. Októberbe megyünk a Budai Meddőségi központba.

2010. szept. 2. 07:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi 3 éve várunk, túl vagyunk 4 sikertelen lombikon és egy mnéhenkívülin. Peteéréskor már nem izgulok.
2010. szept. 2. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!