Mással is történt már olyan, hogy amint a férje megtudta, hogy nála minden rendben van, olyan lekezelővé vált?
Nem szép dolog,tudom,de vmit csak szerethetsz benne,mert különben nem mentél volna hozzá!
Lehet arról van szó,hogy a lelke mélyén félt,hogy vele van a baj és most felszabadult,hogy mégsincs gond a férfiasságáva,Ő így éli meg,ezért hangoztatja...
Vhogy úgy érzem,nem lehet Neked jó,hogy így nyilatkozunk a férjedről,én nem akarok ítélkezni!
Beszélj Vele!
Várd meg a véképed eredményét és beszéljetek erről.Valamiért csak szereted ha gyereket szülnél neki,nem?Nem ítélkezem a férjed felett,hiszen senki sem tökéletes.Lehet te is makk egészséges vagy,csak azon párokhoz tatoztok akiknek hosszú ideig nem jön a baba!De ha a vérképed rendben lesz,vágjál neki vissza,hogy te sem vagy hibás,te is egészséges vagy,ne okoljon téged emiatt,hanem ha eggyüt akartok gyereket,nyugodtan,megfontoltan,higgadtan várjátok amíg megfogan.
Értehető a párod nyugtalansága,de nem elképzelhető hogy mégis miatta van az h nem jön a baba?
-stresszel
-dohányzik
-nem megfelelően táplálkozik
-és még számtalan okot írhatnék...BESZÉLJETEK,ÉS REMÉLEM BOCSÁNATOT KÉR TŐLED!!!
Sajnálom, iszonyú érzés lehet. Nálunk fel sem merült ez a kérdés, pedig én kicsit túlsúlyos vagyok, lehet, hogy ez a baj.
Annak a válaszolónak üzenem, aki elveszítette a babáját, hogy nagyon sajnálom ami vele történt, de ha attól félt, hogy a férje olyanokat fog gondolni, akkor ott sem lehet minden teljesen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!