Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Utolsó tojásfehérjés nap után (ovu után??) védekezés nélkül, azaz megszakítással voltunk együtt a párommal. Megjött a mensim időben, iszonyú fájdalmakkal (mint mindig) viszont kicsit kevesebb volt, igaz ez előfordult máskor is , de most azt hiszem talán van okom aggódni. 6-7 napig szokott tartani (most 6 nap volt). Sajnos émelygek 2 napja. Tudom, ennek is 100 oka lehet, főleg, hogy refluxom van, így előfordult már ez is máskor.2013. máj. 8. 19:58
2/5 anonim válasza:
atyám, hát ez hihetetlen. nem késett a menzeszed, hanem időben megjött. 6-7 nap szokott lenni, most is 6 nap volt,mint máskor. de biztosan terhes vagy, ha reflx mellett émelyegsz. amikor én refluxos voltam, émelyegtem, puffadtam és böfögtem egyszerre. nem gondolnék terhességre. de ha gondolod, csinálj egy tesztet
fura belegondolni, ha sok ez és ehhez hasonló képtelen kérdés feltevőjének előbb-utóbb tényleg lesz gyereke
3/5 A kérdező kommentje:
csak azért aggódom, mert kevesebb volt mennyiségre... meg fura, hogy most jön elő a hányinger..nem akartam a bioritmusod felkavarni a kérdésemmel..
2013. máj. 8. 20:17
4/5 anonim válasza:
ha akkor lenne hányingered, amikor már nem vagy refluxos, az azért még ennél is furcsább lenne, nem?
ha annyi gyerekem lenne, ahányszor egy kicsit eltért a menzeszem mennyisége a nálam megszokottól...
5/5 anonim válasza:
Ezek nem jelentős változások nálad..Mi egyfolytában megszakítással vagyunk együtt bármelyik nap, akár ovu van akár nem és még nem lettem terhes. Volt, hogy nekem is kevesebb volt a menzim meg is ijedtem, emellett én is refluxos vagyok de megtanultam, hogy ilyen hülye kis apróságok miatt se félni se örülni nem szabad, csak ha egyértelmű jel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!