Sajnálom, hogy ide írok, de remélem itt normálisabb választ kapok a kérdésemre. Szóval ma a barátommal lefeküdtünk, és észrevettük, hogy kiszakadt a gumi. Első szex volt, óvatosak voltunk, de mégis. Körülbelül 5-10 percet lehetett bent ilyen állapotban, de alig mozogtunk ebből 2 percet, inkább csak beszélgettünk. Első alkalom volt, így csak elnevetgéltük az egészet. Azonban Mégis félek, hátha baj lesz belőle. A ciklusomnak mostanában kéne megjönnie. Előváladék nemvolt és szinte nem is mozogtunk. Tablettát nem szeretnék fölöslegesen bevenni. Szerintetek így lehet belőle baj? (terhesség)
A "kicsit betette" és a "nagyon betette" között nincs különbség, már a legkisebb érintkezéstől is juthatott előváladék a hüvelyedbe. És mivel az előváladék is tartalmazhat spermát, esélyes lehetsz a terhességre, még ha először voltatok is együtt.A mozgásnak semmi köze hozzá,bent volt és kész!!!
És NEM a ciklusod jön meg,hanem a menstruációd, amire figyelj, hogy ha késik akkor azonnal teszt és/vagy orvos!
Mondjuk a te esetedben melegen ajánlanám az esemény utánit!
2013. máj. 8. 14:01
2/11 anonim válasza:
Az esély adott, sokan írták már itt, hogy havi előtti pár napban lettek terhesek, az pedig, hogy Te nem mozogtál, még a spermiumok igen aktívak...
2013. máj. 8. 14:02
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem leszel terhes!Nagyon csekély rá az esély,főleg,hogy mostanában kéne megjönnie.
Azért a következő alkalommal legyetek figyelmesebbek! :)
2013. máj. 8. 14:02
4/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy előváladék nem volt? Ezt úgy bírom. Igen lehetsz terhes, erre találták ki a 72 órás tablettát.
2013. máj. 8. 14:16
5/11 anonim válasza:
1. első szex - lényegtelen info
2013. máj. 8. 15:16
6/11 anonim válasza:
2. kiszakadt a gumi = lehetsz terhes
3. óvatosak voltatok - lényegtelen info
4. 5-10 perc - lényegtelen info
5. alig mozogtunk - lényegtelen info
6. előváladék nem volt - még a srác sem lehet biztos, nemhogy te
Szóval igen, szakadt gumival behatolás = esély a terhességre.
2013. máj. 8. 15:17
7/11 anonim válasza:
a tabletta nem felesleges,hisz ha mégis terhes lennél akkor abortusz.szoval felesleges?ha ennyire biztos vagy benne akkor ne itt kérdezd.vagy ha megtartanád a babát mert terhes vagy mit mondanál neki késöbb??azért vagy itt mert nem akartam bevenni egy tablettát???
2013. máj. 8. 16:12
8/11 anonim válasza:
Alapvetően a szakadt gumi olyan, mint ha ott sem lenne. Az, hogy nem ment el benne, jó hír, de nem elég. Így max. megszakított közösülésnek minősül, aminek pearl indexe akár 35 is lehet. Ez nem valami megnyugtató. Inkább a tablettára szavaznék, ha az én testemről lenne szó.
2013. máj. 8. 16:24
9/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de úgy, hogy most kéne megjönnie és elszakadt a gumi az orvos valószínűleg nem szívesen adna neked eseményutánit. Ha vagy olyan kapcsolatban anyukáddal beszéld meg vele, vagy akár egyedül menj el az orvoshoz és biztos ad tanácsot, esetleg gyógyszert. Amúgy a terhességre a Te esetedben nem sok esély van..1 % kb.
2013. máj. 8. 19:18
10/11 anonim válasza:
A lényeget már elmondták.
De megsúgom neked, hogy én a ciklusom 32. napján lettem terhes.
Szóval menj orvoshoz minél előbb és a tabletta mellett írass fogamzásgátlót is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!