Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ha a pasimmal szexeltünk nem ment el bennem kiverte és utána fojtadtuk?2013. máj. 7. 21:42
3/7 anonim válasza:
"fojtadtuk":D folytattuk esetleg... tanulj már meg írni először,mielőtt szexelsz.
4/7 anonim válasza:
Remélem, hogy nem. Elég tudatlan vagy, én meg abortusz ellenes vagyok, egy gyerek nem azért fogan meg, hogy aztán pár hétre rá megszakítsd az életét! Ha valaki tervezi, és van oka rá, hogy elvetesse a babát, azt megértem. De minek szexelsz úgy, hogy még nem vagy rá megérve? Hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem folytattuk lett volna a szó.....
6/7 anonim válasza:
Amúgy ezt megszakításos védekezésnek hívják, én is így "védekezek" 14 éves korom óta. Még sem volt egyetlen egy olyan kérdésem se, hogy lehetek e terhes, bíztam a páromban, tudtam, a teherbe esés folyamatát, persze volt, hogy tesztet csináltam, mert nem voltam biztos a dologban. Most vagyok 19,5 éves, és most már úgy vagyok vele, hogy a megszakításos módszert sem használjuk mindig, van, amikor bennem megy el a párom, én már nagyon szeretnék babát, mindennap azt remélem, hogy na talán most össze jött... na talán most... Mikor a teszt kimutatja, hogy negatív, olyan nagy fájdalmat érzek, hogy le sem bírom írni, valamelyik nap csak zokogtam. Csodás dolog egy kisembernek életet adni! Teherbe esni nem olyan könnyű, mint ahogy azt sokan elképzelik. Van, amikor kimarad a peteérés, van, aki évekig próbálkozik... Remélem én nem ebbe a csoportba tartozok. Én már mindent megteszek a babáért, Méhpempőt veszek heti 6 ezer forintért, havonta veszem az ovu tesztet. Szóval kérdező amíg nem tudod, hogy hogyan kell szexelni, védekezni ne szexelj!
7/7 anonim válasza:
De miután kiverte folytatták.SImán lehet terhes.
Neked pedig sok sikert utolsó.Tudom mit érzel nekem 6 hónap kellett de a nega tesztek teljesen kiborítottak.Viszont majd ha egy pozi teszt lesz a kezedben az leírhatatlan érzés lesz.:)
Sok sikert.Drukkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!