Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
márc. 30-án voltam együtt a barátommal ez pont a 28 napos ciklusom közepe volt.Megszakitással védekeztünk,az eseméyn utáni tablettát sikerült bevenni 4óra elteltével,azóta meg is jött már a menstruációm és utána a teszt is negativ lett és már a tablettát is szedem.ennek ellenére még mindig félek attól,h terhes vagyok(akkor már 6hetes lennék),mivel a csütörtökön és pénteken nagyon fájt a hasam alul és a veséimnél is úgy fájt mindha meg akarna jönni,de még 1hét volt addig.semmi terhességre utaló tünetem nincs.sokat pisiltem és hasmenésem is volt...sztem vmi gond van velem,mert a folyásom a napokba darabos és csip,viszket ott lent.ma pedig ilyen rózsaszines folyás volt a papiron..Lehet,h ez mégis terhesség jele???

2013. máj. 7. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Tuti nem vagy terhes, hanem összeszedtél egy jó kis gombás fertőzést.
2013. máj. 7. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
annak örülök,h most nem vagyok terhes.De a gombának már annyira nem :/
2013. máj. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!