Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik, de tesztet...

2 napja késik, de tesztet csak 3 nap múlva tudok venni, ezért érdekelne a ti tapasztalatotok is. Szerintetek várhatok kisbabát? A többi lent.

Figyelt kérdés
A ciklusom 25-26 napos, nem szokott késni.3 napja időként görcsöl a hasam "mindjárt megjön"-szerűen, aztán elmúlik. A nemvárt napja óta egy alkalommal volt vizes folyásom, de ezt leszámítva száraz vagyok. Ami a legfurább, hogy ebben a ciklusban semmit nem éreztem eddig. Elmaradt a mellfájás, elmaradt a hasgörcs 1 héttel a mensi előtt, és semmi tünetem sincs.
2013. máj. 5. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
ha volt esetleg kicsi vérzésed pár csepp, vagy barnázásod szintén minimális mennyiség úgy 7-12 nappal aktus után, akkor az jelezheti a beágyazódás időpontját (nekem 4x volt, de kétszer lett gyerkőc belőle, a másik két esetben elment ..., baráti körben is 10-ből 9x tapasztalták ezt) azért is írom ezt mert ez azért elég gyakori, tehát ha ezt észlelted akkor akár lehetsz terhes is! persze mindez csak talán! ha meg az vagy, akkor legalább tudod hogy mikor történt...
2013. máj. 5. 23:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, ilyet nem tapasztaltam. Sőt, semmit sem ebben a ciklusban, pedig mindig van ez-az.
2013. máj. 5. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a családomban em fordult elő beágyazódásos vérzés, szóval erre nem feltétlen kell alapoznod.

Nekem us mindjárt megjön érzésem vol s ezen kívül semmi:)

Remélem az lesz amit szeretnél!;)

19+3hkm

2013. máj. 6. 00:24
 4/9 A kérdező kommentje:
És nálad is jellemző volt, hogy mensi előtt mindig volt valami? Vagy mellfájdalom, vagy hasfájdalom, vagy mindkettő...
2013. máj. 6. 00:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! A mellfajdalom érdekes dolog, mert nem mindig fájt. De mikor várandós lettem, fájt a mellem is. Teljesen olyan volt nekem, mtha meg akarna jönni.

Rendszertelen volt a menszim, ebből adódóan, mikor a 36. napon nem jött meg akkor teszteltem nagyon erős pozitívat.

Még annyi amire gyanakodtam, hogy mensi előtt 1és fél héttel már mindjárt megjön érzėsem volt.:)

De, minden terhesség más és más, lehe neked semmi tünet nem lesz:)

2013. máj. 6. 01:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Amikor én terhes lettem, minden tünetem elmaradt. :) Szerintem ez jó jel nálad!
2013. máj. 6. 09:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ. Ma még mindig semmi, csak néha görcs, de ez a görcs a mensis görcsöm kicsinyített változata.

Utolsó: És neked aztán mikor jött valami tünet?

Szerintetek szerdán már du is megcsinálhatom a tesztet? Az lesz az 5. nap késés.

2013. máj. 6. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Tünet nem jött utána sem, mert kiderült hogy babát várok! Csak én 3 hét késés után teszteltem!
2013. máj. 6. 14:34
 9/9 A kérdező kommentje:
És abban a 3 hétben semmi terhes tüneted nem volt?
2013. máj. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!